Herec Ladislav Frej (80) skončil na JIP: Kolaps a rychlý převoz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Ladislav Frej (80) skončil na JIP: Kolaps a rychlý převoz!

Herec má vážné zdrav
Herec má vážné zdrav (Foto Aha! – D. Kundrát, J. Vilímek, M. Rušinová, ČT)

Rakovina, na kterou mu zemřely téměř všechny životní lásky, ho naštěstí minula. Zato život Ladislava Freje (80) vážně ohrožují jiné zdravotní problémy. Představitel Sovy juniora ze seriálu Nemocnice na kraji města podle informací deníku Aha! zkolaboval a sám skončil ve špitále.

Sanitka ho přivezla do Institutu klinické a experimentální medícíny (IKEM), kde ho okamžitě umístili na JIP. Jedna z pacientek po operaci chlopně viděla svůj idol na vlastní oči. „Už jsem měla propouštěcí zprávu. Dali mi prasečí chlopeň a zachránili mi tak určitě život. A viděla jsem, jak přivezli pana Freje. Asi je to vážné, protože ho hned umístili na jipku,“ prozradila žena.

2x pod kudlou

Frej byl v IKEM již dvakrát operován kvůli srdeční arytmii, poslední katetrizace před pěti lety mu pomohla. Zase mohl hrát. Na divadle zářil vedle Simony Stašové (66) v představení Na zlatém jezeře a před kamerou stál ještě loni, když točil s Jiřím Krampolem (83) film Stáří není pro sraby. Roli měl přitom slíbenou napřed Karel Gott (†80) a po něm Josef Laufer (82), který se neprobral po operaci.

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...

Vážné problémy

Nyní bojuje oblíbený herec s vážnými zdravotními problémy. Zda je to do třetice srdce, není známo, protože Frej do uzávěrky dnešního vydání Aha! na dotazy nereagoval.

SRDCE, CUKROVKA, ARTRÓZA...

Herce netrápí jen srdce. V minulosti prodělal také operaci pochroumaného ramene a výměnu pravého kolene kvůli artróze. Kromě toho bojuje s cukrovkou. „Říkám, že jsem jediný případ v Evropě, který cukrovku chytil od partnerky,“ vtipkoval Frej, když ještě žila jeho přítelkyně Gabriela Mrkvicová (†56). Ta v srpnu 2020 podlehla rakovině.

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 2. 2022 • 02:08

Musí to být příšerný, když v tomto věku přijde o partnerku, s kterou mu bylo hezky.A když to zažil znova.
Já mám staré herce ráda.Oni ještě hrají.A vůbec!Mají hrát stáří namaskovaní mladí?
Já ty kecy nechápu a taky nechápu, že když to ten herec ještě herecky dává na jevišti, proč se mu to bere za zlý ?Dyť nehrají denně ! Kdyby si nepamatoval roli, to je jiná, ale takhle ?On prožíval umírání a to ho drží adrenalin a pak , když je po všem se sesype.

zuzakirsch
5. 2. 2022 • 23:27

Karel Bětulince: "Nezvykej si rozhodovat o domě, který ti nepatří."

bublina09
5. 2. 2022 • 16:07

A to je to,co tito lidé neumějí, stále musí stát na jevišti až do padnutí, odkud je vynesou. Nějaké stěžování si na výši penze neuznávám, mají naděláno dost díky filmům a seriálům, atd.

delphina
5. 2. 2022 • 09:51

Další "starý pardál",který neví kdy přestat.Pak přijde vlna nářků,že ho hraní nabíjí,že nehraje....a vlna nářků ,že má malý důchod.Je prostě starý,tak jako mnozí další kolem něj.A pokud nemá něco v matrací,holt dožije jako český důchodce.To je realita,kterou musí umět přijmout.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.