Ladislav Frej dva měsíce po propuštění z IKEMU: Zpátky v práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ladislav Frej dva měsíce po propuštění z IKEMU: Zpátky v práci!

Herec má vážné zdrav
Herec má vážné zdrav (Foto Aha! – D. Kundrát, J. Vilímek, M. Rušinová, ČT)

Když skončil Ladislav Frej (80) v nemocnici, všichni se báli, co s legendárním hercem bude a zda se vůbec ještě vrátí na jeviště. Teď, po dvou měsících po propuštění z IKEM, všem pořádně vytřel zrak, když o víkendu, přestože byl výrazně pohublý, exceloval po boku Simony Stašové (66).

V sobotu se objevil na prknech Divadla ABC ve hře Na Zlatém jezeře, ve které téměř nesejde z jeviště. „Láďa to zvládá skvěle a už je zase ve své formě. Víte, co je na tom to nejkrásnější? Jak ho to baví, jak si užívá smích diváků, jak je šťastný, že tu jeho roli Normana Thayera diváci milují,“ svěřila Aha! Simona Stašová, která si Freje doslova vybrala do této hry. „On je opravdu náš český Henry Fonda, který za tuto roli dostal Oscara,“ nemůže si vynachválit výkon svého kolegy.

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích

Video se připravuje ...

Publikum oceňuje jeho výkon s ohledem na to, že ještě před dvěma měsíci se o seriálového doktora Sovu juniora strachovali, protože skončil po kolapsu v nemocnici. „On by se Láďa vrátil na jeviště ještě dřív, ale zasáhla do toho bohužel moje viróza. Takový je život, ale teď se to konečně povedlo,“ přiznala dcera Jiřiny Bohdalové (90). „Víte, já vždycky Láďovi říkám, že proti mojí mamince je študent! Že ještě nemá nárok na nějaké stáří! Že mojí mámě ještě musí skočit pro pivo! A Láďa se směje a moc rád to poslouchá. Zkrátka a dobře, jak říkávala Stellunka Zázvorková, že stáří je jediná možnost, jak zůstat dýl naživu. A to je svatá pravda. A od mojí mámy si zase beru příklad, že se člověk nesmí brát tak vážně. Ona říká, že v těch jejích letech už ji sem tam něco bolet musí, jinak by to nebylo normální,“ usmívá se Simona.

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.