Frej v příšerných bolestech: VÁŽNÁ OPERACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Frej v příšerných bolestech: VÁŽNÁ OPERACE!

Ladislav Frej
Ladislav Frej (Jiří Koťátko, archiv Městských divadel pražských)

Nevěděl, jak si sednout, lehnout, ani chodit nemohl. Tak moc Ladislava Freje (81) bolelo od bederní páteře celé tělo. „Už to opravdu nešlo vydržet. Nejhorší byla noha,“ zoufal si filmový doktor Sova Nemocnice na kraji města. A pak přišla vážná operace.

Dopadla naštěstí dobře. „Spasil mě doktor Jiří Chrobok z Nemocnice Na Homolce. Cítím se jako znovuzrozený,“ jásá oblíbený herec, který musel kvůli zdravotnímu problému vzdát i milované představení Na Zlatém jezeře, které nastudoval se Simonou Stašovou (68). Roli po něm převzal kolega Jan Vlasák (80). „Já zatím jezdil i do Lázní Jáchymov, kde se mě snažili bolestí zbavit, ale pořád jsem trpěl. Ulevila mi až operace,“ raduje se Frej, který pak poctivě několik týdnů rehabilitoval a dnes už se zase raduje ze života.

Malý pitaval z velkého města. Jak se řešily kriminalistické případy v Československu a proč herci nesměli mít vousy?

Video se připravuje ...

Jednu věc ale ani operace nevyřešila. „Moc mě mrzí, že jsem sám. Ztratil jsem Věru (manželku Galatíková, pozn.red.) a před třemi lety i Gábinku. Umřela v pouhých šestapadesáti letech,“ posteskl si charizmatický herec. „V mém věku je už obtížnější se seznámit, přitom bych společnost moc uvítal,“ dodal. Jeho srdce nedostatkem lásky evidentně trpí, loni herec musel kvůli arytmii dokonce dvakrát podstoupit katetrizaci.

Začal učit

Ladislava Freje nedávno požádali přátelé, aby připravil na studia herectví dceru jejich známých. „Už mě nic nebolí, a tak jsem slíbil, že rád pomohu,“ ujistil je herec.

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.