Frejova duše nenalézá mír: Bolest, která neodchází | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Frejova duše nenalézá mír: 47 let mimo a bolest, která neodchází

Ladislav Frej si zažil těžké chvíle
Ladislav Frej si zažil těžké chvíle (Foto Aha! – Karel Kopáč a ara)

Svého syna viděl Ladislav Frej (80) když ještě tahal kačera. Pak uplynulo dlouhých 47 let, než se znovu potkali. Jaké bylo vidět svou krev téměř po padesáti letech a jaké to v legendárním doktoru Sovovi vyvolalo pocity?

Ladislav Frej se ženil mlád, jeho první žena Dáša byla ještě na FAMU. Pod srdcem už ale nosila dítě - Frejovo. Manželství nebylo nijak vydařené a po třech letech se rozpadlo. Dáša posléze emigrovala, a to i s malým Davidem. Toho ještě jako malého kloučka přijal Dášin nový přítel. Ačkoli bývalé manžele pojí přátelství, je patrné, že Frej odloučením trpěl a svého syna se jentak vzdát nechtěl. Setkali se ale až po letech...

„Bylo mi ouzko. Čekal jsem, co bude. Objali jsme se, všechno ze mě spadlo. Je to fajn chlap, řemeslník, dělá malířské a štukatérské práce,“ popsal okamžik shledání Frej iDnes.cz. 

To byl však ten šťastnější životní moment. Frej měl posléze další dvě děti, a to se svou životní láskou Věrou Galatíkovou. Tu mu ale vzala rakovina. „ Aby byla co nejdéle doma v rodině, vozil jsem láhve s kyslíkem, píchal injekce. Situace se ale zhoršila, nešlo to dál. Následoval převoz do kladenské nemocnice," řekl po jejím skonu. 



Přečtěte si
blesik
9. 6. 2022 • 18:23

Karma zdarma.

mbmb
7. 3. 2022 • 07:07

Je to týpek co vypadal divné už v Dietlovych slataninach.S Galatíkovou vozili demižony slivovice na UV , udavaci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.