Tři roky po smrti snoubenky: Frej ZA RUKU S NOVOU ŽENOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tři roky po smrti snoubenky: Frej ZA RUKU S NOVOU ŽENOU!

Herec s půvabnou rusovláskou v důvěrném hovoru.
Herec s půvabnou rusovláskou v důvěrném hovoru. (Pavel Machan, David Kundrát)

Nechce to přiznat, ale v jeho životě je opět žena! Ladislav Frej (81) má tři roky po smrti snoubenky Gábinky (†56), kterou mu vzala rakovina, zase s kým sdílet radosti i potíže. Dokonce se s půvabnou rusovláskou vodí za ruku.

Herec ale vydatně mlží. „To jen aby nezabloudila,“ řekl deníku Aha! doktor Karel Sova z právě reprízovaného seriálu Nemocnice na kraji města. Přitom rusovláska za ním přijela do Hostivice, kde bydlí, rovnou s kufrem. Jako v proslavené komedii Miloše Formana (†86) Lásky jedné plavovlásky.

Má svůj klíč

Nebyla sama, ale s kamarádkou. Odemkla si vlastním klíčem, odložila zavazadlo, aby jí nepřekáželo, a šla s kámoškou do restaurace U hřiště. Tam za nimi brzy přispěchal Frej. Tmavovlásku s culíkem odvedli na noc do místního penzionu, přestože je v domku spousta místa. Sami potom ruku v ruce zašli do hercova baráku.

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích

Video se připravuje ...

Kamarádova manželka?

Před dvěma týdny byl Frej s touto ženou na obědě v místní restauraci. „To byla manželka kamaráda. Přišla mě požádat o výpomoc,“ tvrdil Frej nevinně. Jenže místní ho se stejnou dlouhovláskou viděli i pár dní nato. Otázka byla nasnadá: Nevadí to kamarádovi manželovi? „Vadí,“ přiznal herec.

Všechny jeho ženy

Doktor Sova z nemocnice na kraji města byl ženatý celkem čtyřikrát. Rakovina mu sebrala manželky – herečky Gabrielu Wilhelmovou (†60) a Věru Galatíkovou (†79) – i snoubenku Gabrielu Mrkvicovou (†56). S první manželkou A. Sklenarikovou má syna Davida, který po rozvodu rodičů emigroval s matkou do Švýcarska. Třetí manželkou byla herečka Evelýna Steimarová (77). Mezi nejslavnější milenky charismatického herce patří pak herečka Jana Šulcová (76)...

Malý pitaval z velkého města. Jak se řešily kriminalistické případy v Československu a proč herci nesměli mít vousy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sýkorka Borka
19. 5. 2023 • 09:14

Ak by môj muž nedajbože odišiel skôr do večnosti, iste by som si nehľadala náhradu. A ešte v takom vysokom veku...

milan59
19. 5. 2023 • 07:41

No a to má čekat,až mu někdo z bulváru DOVOLÍ najít si někoho s kým bude trávit čas a bude mu dobře?
Pan Frej žijeme přece každý jen jednou,to platí i pro ty pisálky z bulváru.Snad i je někdo NENAČAPÁ,že si užívají svůj život a nezveřejní to za many many many.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.