Krůček od tragédie! Frej ve spárech bolesti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krůček od tragédie! Frej ve spárech bolesti

Ladislav Frej
Ladislav Frej (Foto Aha! – Karel Kopáč a ara)

Herec Ladislav Frej (80) se po kolapsu, po kterém byl náhle odvezen do IKEM, vůbec nešetří. Po dvouměsíční rekonvalescenci se bez váhání vydal na prkna divadla ABC, aby předvedl skvělý výkon po boku Simony Stašové (66) ve hře Na Zlatém jezeře. Jenže teď to ale vypadá, že mu příliš do skoku není.

Legendární doktor Sova evidentně není v plné síle. Na pohřbu letitého přítele Josefa Abrháma (†82), se kterým si zahrál v Nemocnici na kraji města, jej museli podpírat. O to víc nepříjemné pro herce, který nerad upozorňuje na své zdravotní problémy, bylo, že mu oporu poskytla dáma. 

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích

Video se připravuje ...

Frej má dlouhodobé problémy se srdcem, které si vyžádaly operaci v pražském IKEMu. Již delší dobu si stěžuje i na probémy se zády. „Vystřeluje mi bolest do zad,“ prozradil podle eXtra.cz důvod svých obtíží sám Frej.

Na pohřbu legendárního herce bylo patrné, že mu dělají potíže zejména dlouhé schody, které vedou do kostela svaté Anežky České na Roztylském náměstí. Na těch pocítil náhlou slabost a bůh ví, jak by to dopadlo, kdyby nebylo pohotové dámy v jeho blízkosti, která jej podepřela.

Covid mezi herci, Stašová nakazila Freje! A scénář rozloučení s Menzelem

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.