Ladislav Frej (80) po kolapsu na JIP v IKEM: SELHÁNÍ ORGÁNŮ?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ladislav Frej (80) po kolapsu na JIP v IKEM: SELHÁNÍ ORGÁNŮ?!

Herec má vážné zdrav
Herec má vážné zdrav (Foto Aha! – D. Kundrát, J. Vilímek, M. Rušinová, ČT)

Udělalo se mu špatně a sanitka ho odvezla do nemocnice. Ladislav Frej (80), jak se ukázalo, udělal moc dobře, když situaci nepodcenil. „Ležím na jednotce intenzivní péče v IKEM,“ prozradil doktor Sova z Nemocnice na kraji města Nedělnímu Aha!. 

Podle našich informací jde o selhání orgánů. „Problémy se srdcem to tentokrát nejsou,“ dodal. Narážel tak na situaci před 5 lety, kdy v IKEM kvůli srdeční arytmii prodělal dokonce dvě katetrizace po sobě, než se srdce umoudřilo a začalo tepat, jak má. „Je to tentokrát trochu složitější. Víc vám neřeknu, mějte se,“ postěžoval si unaveným hlasem herec s tím, že se už musí raději rozloučit, protože ho mluvení příliš namáhá.

Podle informací Nedělního Aha! o Ladislava Freje pečují na oddělení hepatogastroenterologie. Zde se řeší zejména vážná onemocnění jater, žaludku a dalších orgánů. Snad se nejedná o nic fatálního a charismatický Frej se brzy zotaví, aby opět mohl se Simonou Stašovou (66) na jeviště v jejich hře Na Zlatém jezeře.

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.