Hana Zagorová (75): Nekonečné trápení s bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hana Zagorová (75): Nekonečné trápení s bolestí!

Hana Zagorová nosí korzet na nemocná záda.
Hana Zagorová nosí korzet na nemocná záda. (Blesk)

Denně se trápí v korzetu! Hana Zagorová (75) dělá všechno pro to, aby byla fit a mohla opět zpívat. Už totiž nechce rušit žádný koncert a doufá, že 26. března s Petrem Rezkem (79) v Litomyšli vystoupí.

Bolela ji ukrutně záda, a když se nechala vyšetřit, lékaři v prosinci zjistili, že zpěvačka má tři nalomené obratle. A to ukrutně bolí, špatně se dýchá a neexistuje na to lék. Pouze čas a zpevňování páteře ortopedickými pomůckami. „Tak tohle je můj korzet, který nosím každý den. Seznamte se...“ napsala Hanka na svůj Facebook a připojila fotografii, jak si zpěvňuje záda ortopedickou pomůckou a utahuje ji pomocí důmyslných lanek.

Jako opravdový korzet. Jen ten její netvaruje postavu, ale ulevuje obratlům. Zmínkou o sobě, a také poctivým přístupem k léčbě, tak jedenáctinásobná Slavice dala jasně najevo, že chce už pracovat a mezi lidi. Všechny koncerty zatím musela s bolavým srdcem kvůli svému zdravotnímu stavu jen rušit.

Koncerty budou!

„Myslím, že je na tom Hanka líp a líp. Pokud chce uskutečnit svoji vůbec první O2 arenu v životě, a to 16. června, měla by začít vystupovat o něco dřív,“ je přesvědčen Jiří Dvořák (58), kapelník Boom!Bandu, který zpěvačku na koncertech doprovází. „Musí se dostat do varu, aby měla ten pořádný adrenalin. Ten nenaskočí hned a arena bude pro ni náročná,“ vysvětluje Dvořák. Jde také o první společný koncert vůbec manželem Štefanem Margitou (65), ke kterému jim už vyšlo i cédéčko Konečně společně. Zpěvačka se tedy snaží, seč jen může, i když její zdraví postcovidový syndrom pěkně nalomil.

Dáda po návratu Felixe: Milence si nechá! A trápení Zagorové pokračuje

Video se připravuje ...

Korzet? Spíš bederní pás

Podle pražského ortopeda paní Zagorová na sobě s největší pravděpodobností korzet nemá. „Ten se používá po operacích páteře a musí se nosit nepřetržitě podle doporučení operatéra. A takový korzet vypadá jinak. To, co vidím na fotce, je pravděpodobně bederní pás, který se nosí při bolesti bederní páteře a kříže.“ Bolest beder a kříže totiž zahrnuje nejen bolest dolní části zad, ale i bolesti vyzařující do stran, do boků, hýždí, slabin, nebo dokonce do dolních končetin. Za tuto bolest mohou meziobratlové opotřebované ploténky nebo svaly, klouby a vazy.

Moučková nechala vzkaz, co zaznělo na nahrávce? A Zagorová opět v bolestech

Video se připravuje ...

Jedna rána za druhou

Před dvěma roky se zpěvačka s těžkým průběhem covidu dostala do nemocnice, kde bojovala s oboustranným zápalem plic. Jakžtakž se z toho dostala, ale po roce zaútočil postcovidový syndrom a Hance od lékařů přišla stopka na tři měsíce vystupovat. Lhůta ani nevypršela a Zagorovou našla loni v září záchranka doma v bezvědomí. Postcovidový syndrom jí opět narušil krevní destičky a zpěvačka, která léta trpí onemocněním krve, musí opět pravidelně absolvovat krevní transfuze. A aby toho nebylo málo, tak se k tomu všemu ještě přidaly nalomené obratle.



Přečtěte si
mbmb
1. 2. 2022 • 07:23

André Bocelli v O2 byl za 700 Kč v den koncertu / místa vip za 4500 Kč sleva/ Atmosféra úžasná neb tam byli jeho krajané a zpívali z plných plic. Od tohoto umění už člověk nejde na ty žebráky co nic neumí ,pěkně to zpívá Ivete Simonové a poctivě žádný playback

begonie
1. 2. 2022 • 07:11

Tak jsem trošku zapátrala a vstupenky lidi kupovali už před 2 lety. Koncert měl být 3.10.2020, pak 19.5.2021 a toto je 3.termín. Vstupenek je ještě dost v průměrné hodnotě 2 tisíce Kč a VIP od 5 tisíc za vstupenku..... Hodně vstupenek je tedy prodaných a příznivci v tom mají dost peněz už pěkně dlouho

begonie
1. 2. 2022 • 06:54

Tak to si myslím, že si hodně fandí Opravdu doufá, že se Štefíčkem a zříceninou Rezkem vyprodá O2 arénu???

mbmb
1. 2. 2022 • 05:17

Hruuuzaa zase ta sislava píše o sobě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.