Margita popsal zvrat u Zagorové! Ona se zavře a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Margita popsal zvrat u Zagorové! Ona se zavře a...

Hana Zagorová s Štefan Margita
Hana Zagorová s Štefan Margita (P. Machan, M. Hykl)

Zdá se, že se u Hanky Zagorové (75) blýská na lepší časy! Na další rušení koncertů to teď už nevypadá. Podle Štefana Margity (65) se zpěvačka aktuálně doma připravuje, jak jen to jde, na svůj velký návrat na scénu!

„Hance se daří dobře, zaplaťpánbůh, musím zaklepat. Dostává ještě léky na záda, protože je měla zlomená a bylo to hodně špatné. Na to ale bohužel žádná sádra neexistuje, to se musí zahojit,“ popsal v rozhovoru pro Ženy.cz Margita

Dáda po návratu Felixe: Milence si nechá! A trápení Zagorové pokračuje

Video se připravuje ...

Postcovidový syndrom se pomalu ale jistě stává minulostí a Zagorová zase získává chuť a sílu do zpěvu! „Hanka plánuje a chystá nový program. Už si zpívá doma, což je velmi dobrá zpráva – takže zažívám zase tu diskotéku Hany Zagorové. Ona se zavře, pouští si písničky a zpívá, to mě moc potěšilo,“ notuje si Margita. 

Dobrou zprávou také je, že už nepřicházejí ani důrazná varování lékařů. Ti Zagorové ještě před pár měsíci vystupovat zakazovali se slovy, že zkolabuje, jen co vyleze na jeviště. Kolaps ji nakonec přepadl doma, když Margita vystupoval na Slovensku. Následovala 14denní hospitalizace v nemocnici, výměna krve a dlouhé týdny domácí rekonvalescence. Sled posledních dní se vyvíjí velmi slibně a možná už sem tam létají vzduchem špunty od oblíbeného šampíčka. 

Mirai s covidem dotančil, co bude se Stardance?A Krampol opět v nemocnici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
27. 1. 2022 • 07:42

Bublina,naprostý souhlas! A je zajímavé že když byly ty tetky v produktivním věku pět let si vzaly volno aby ulovily Steficky,Milany atd.No a nyní když jsou staré ,hloupé a lidé mají úplně jiné starosti naříkají všichni i herci že chtějí pracovat! Tak odporný klub hrabošů za zenitem jen tak jinde není.

bublina09
26. 1. 2022 • 16:21

Oni nejsou soudní, kdyby byli, už dávno toho nechala a s ní i jiní-Neckář, Rottrová, Rezek atd.- Nedá se na ně koukat, omílají stále tytéž staré písně 50 let, je to trapárna. Dokud je neodnesou z jeviště, budou strašit.

begonie
25. 1. 2022 • 21:44

Na podium polezou (Zagorová s Rezkem, Rottrová, Neckář..) dokud lidé budou kupovat vstupenky. Až budou přestávat, tak předražené vstupné zlevní nebo udělají akci 1+1 zdarma a pak když už nebude fungovat ani to, začnou jezdit a vystupovat v domovech seniorů.....

mbmb
25. 1. 2022 • 16:09

Sislani ukrakorane stařeny to musí být něco pro operního zpěváka! Chirurg by měl vrátit peníze i titul téhle veverce.ani optický ani hudebně se poduroven nedá zachránit playbackem.Zije s hlavou otočenou do totality zavsivene odrhovačkami kterýma zaplevelila s Wagnerem hudbu­.Drzos­t,nes­toudnost diblíka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.