Tísnivé ticho kolem Zagorové: Rezek promluvil na rovinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tísnivé ticho kolem Zagorové: Rezek promluvil na rovinu

Hana Zagorová si během svého vánočního koncertu v Lucerně zazpívala s Petrem Rezkem
Hana Zagorová si během svého vánočního koncertu v Lucerně zazpívala s Petrem Rezkem (Profimedia)

Měl to být rok, který zpěvačce Haně Zagorové (75) i jejím fanouškům vynahradí ty předešlé zmařené covidem. Ten se ovšem nejvíce podepsal na samotné zpěvačce, jež stále není při síle, aby se mohla těšit ze svých hudebních plánů. Místo toho se nad vším tyčí velký otazník. Aktuální situaci se pokusil objasnit její kolega a kamarád Petr Rezek (79).

Jakmile se k nemoci krve, kterou zpěvačka již léta trpí, přidal covid a po něm i postcovidový syndrom, bylo zle. Hanička Písnička strávila nemálo dní v nemocnici. Když už se koncem minulého roku zdálo, že je z nejhoršího venku, přišly další komplikace.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

Doktoři u zpěvačky potvrdili tři nalomené obratle, zpěvačka tak ke všemu musela začít nosit korzet, který ji značně omezuje v pohybu. Fyzická bolest jde navíc ruku v ruce s tou psychickou. Populární zpěvačka jen stěží vstřebává fakt, že její koncerty se stále odsouvají. Fanoušci si ale zároveň přejí hlavně to, aby byla jejich Hanička co nejdříve v pořádku.

Na několika koncertech byla domluvena i se svým dlouholetým kamarádem Petrem Rezkem. Ten se v magazínu Sedmička k celé situaci vyjádřil. Jeho slova však naději nepřináší. „Pořád jsme ještě na startovní čáře. Momentálně se má práce týká jen vystupování s mojí kapelou, protože Hanka je pořád dlouhodobě v rekonvalescenci, takže ten projekt s ní zatím stojí.

Dáda po návratu Felixe: Milence si nechá! A trápení Zagorové pokračuje

Video se připravuje ...

Hanka teď dochází na nějaké rehabilitace, tak doufáme, že to bude brzy v pořádku a zase se to všechno rozjede,“ popsal aktuální okolnosti Rezek, jenž též onemocněl covidem. Očkování ale celý průběh naštěstí zmírnilo. „Jsem očkovaný, takže to celkem šlo. Tu jednu noc to ale bylo nepříjemné. Jak to ale rychle přišlo, tak to rychle odešlo,“ dodal Petr Rezek.



Přečtěte si
-bello-
5. 3. 2022 • 20:27

Jestli chce zpívat. tak jo.
Pořád lepší, než když mluví.
Hanička písnička totálně zdementněla.

aveneta
26. 2. 2022 • 08:33

1pravda1 - máte pravdu v tom rčení nabídka-poptávka, jistě starší lidé, kteří Zagorku měli v oblibě i to její tzv. přišišlávání měli rádi jí zřejmě chtějí, nevadí jim, že už šišlá mnohem více oni zas mají horší sluch a nedokáží vyhodnotit kvalitu. No tak ať Zagorka jezdí po DD či lidem jejího věku poskytne slevy, když jsou věrní soukmenovci

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.