Zagorová a Margita: Šíp jim neodpustil a hrozí odvetou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zagorová a Margita: Šíp jim neodpustil a hrozí odvetou

Hana Zagorová a Štefan Margita
Hana Zagorová a Štefan Margita (Instagram)

Před lety měli manželé Hana Zagorová (75) a Štefan Margita (65) vlastní televizní pořad s názvem Hogo Fogo. Vystřelovali si v něm ze svých kamarádů, ale někteří jim to dodnes nedokázali odpustit. Jako například moderátor Karel Šíp (76).

Štefan Margita nedávno pro web iDnes.cz zavzpomínal na to, jak prostřednictvím svého pořadu Hogo Fogo napálil kamaráda Karla Šípa. „Točil pořad na Nově a my jsme se domluvili, že mu ze šatny někdo vezme klíče od auta a do kufru si mu lehl jeden pán. Zastavili ho policajti, ať ukáže kufr, že je prohlídka auta,“ začal operní pěvec.

Hana Zagorová (75) jde z nemocnice domů! Margita prozradil její přání

Video se připravuje ...

„On říkal: ,Prosím vás, já jedu z natáčení, tak jako kdo by tady byl?‘ Policista na to: ,Utekl nám dnes vězeň, takže se musíme podívat.‘ Opravdu jsem si myslel, že chudák dostane infarkt,“ vzpomíná se smíchem Margita.

Karel mu to ale dodnes neodpustil. „Já vám to ještě jednou vrátím,“ pokřikoval moderátor, který byl tehdy pořádně vyděšený. Měli by se tedy Štefan s Hankou obávat odvety?

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 3. 2022 • 12:24

Ten pořad byl stupidní.Zagorová i Margita vymýšleli triky, který doprovázeli spisovným jazykem a Zagorová šišlala a bylo to blbé-Viděla jsem 2 x , nikdy do konce.
Varovala bych produkci-zvát tyhle 2 do pořadů je risk.Hanička žvatlá o svých chorobách a dementně visí na Štefíčkovi a Štefíček komentuje českou politiku svým mozkem umělce na cestách.
Být Šípem , dala bych v přímém přenosu Štefíčkovi za chlapa v v kufru facku, jako dělo! Kdyby v kufru ležel Śtefan, bylo by to jinak!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.