Jejich turné zastavila smrt: Šíp je z úmrtí Náhlovského (†72) zdrcený | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jejich turné zastavila smrt: Šíp je z úmrtí Náhlovského (†72) zdrcený

Karel Šíp a Josef Alois Náhlovský 24. února během Minipárty v Nymburce. Bavič v poslední době výrazně zhubl.
Karel Šíp a Josef Alois Náhlovský 24. února během Minipárty v Nymburce. Bavič v poslední době výrazně zhubl. (Foto VM ART production)

Velmi těžce odchod Josefa Aloise Náhlovského (†72), který podle informací Aha! zemřel v umělém spánku v nemocnici v Ústí nad Labem, nese jeho kamarád a kolega Karel Šíp (76). Zrovna měli rozjeté společné turné po Česku, které bohužel bavičova smrt zastavila.

Jen na březen měli v plánu hned několik výjezdů – Žatec, Klatovy, Uherské Hradiště, Kolín. Jenže všude museli ze zdravotních důvodů představení překládat, na květen či červen. Nic z toho se nyní, bohužel, neuskuteční. Bavič Náhlovský zemřel v umělém spánku na JIP nemocnice v Ústí nad Labem na celkové selhání organismu. „Moc mě to vzalo, protože jsme teď byli skoro pořád spolu. Byl to můj velmi dobrý kamarád a bude mi moc chybět,“ řekl pro Aha! Karel Šíp, jenž už o den dříve nad odchodem přítele truchlil.

„Svět bude zas o něco smutnější. Kamaráde, parťáku, ať je ti nebe lehké. Budeš nám strašně chybět,“ vyznal se Karel Šíp. Na turné s talk show Minipárty měl být s Náhlovským až do května. Pořadatelé v jednotlivých městech teď budou lidem vracet vstupné za zakoupené lístky. Přesné informace zveřejní jednotlivá předprodejní místa v nejbližších dnech. Nejbližší zastávkou obou bavičů měly být 13. dubna Sedlčany.

Pohřeb Hegerové, který nechtěla! A proč zmizela Hüttnerová ze Slunečné

Video se připravuje ...

Vystřihli ho ze Silvestra

V televizní talk show Karla Šípa Všechnopárty se Náhlovský naposledy objevil loni na Silvestra. Měl ale být i v show Největší flám s Jiřinou Bohdalovou, který běžel po Všechnopárty. „Je mi to jedno, že mě vystřihli. Řekli mi, že ta verze se mnou, Bolkem Polívkou a Luďkem Sobotou bude v televizi asi až za dva měsíce. Byl jsem ale rád, že jsem tam nakonec nebyl, protože by zase psali, že jsem nenažraný a byl jsem ve dvou programech,“ komentoval to tehdy Náhlovský.

Pohřeb v Praze, mše v Luhačovicích

Poslední rozloučení s Náhlovským se uskuteční ve strašnickém krematoriu 14. dubna. Další možnost pak budou mít všichni 19. dubna po mši svaté v kostele Svaté rodiny v Luhačovicích. Právě v lázeňském městě v okrese Zlín našel druhý domov, dokonce si tam pořídil dům.

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.