Pohřeb Náhlovského: Proč nepřišel kamarád Sobota? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb Náhlovského: Proč nepřišel kamarád Sobota?

Luděk Sobota a Petr Novotný poslali na pohřeb Aloise Náhlovského svého manželky
Luděk Sobota a Petr Novotný poslali na pohřeb Aloise Náhlovského svého manželky (archiv Blesku)

Na posledním rozloučení s komikem Josefem Aloisem Náhlovským (†72) byla plejáda hvězd od Jiřiny Bohdalové (90) po Karla Šípa (76). Chyběl jen dlouhodobě nemocný bavič Petr Novotný (74) a překvapivě také velký kamarád Luděk Sobota (78). Ten místo sebe poslal manželku.

Když se ve čtvrtek před strašnickým krematoriem objevila Adriana Sobotová (60), řečená Adina, bylo všem divné, proč je sama. Luďka totiž pojilo s Pepíčkem letité přátelství. Neodmyslitelně k sobě patřili a na cestách za diváky spolu strávili statisíce kilometrů. Proč mu tedy nepřišel dát poslední sbohem?

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Josefa Aloise Náhlovského (†72): Do nebe ho vyprovodil Žbirka!

Video se připravuje ...

Necítím se dobře

„Luděk mi řekl, že nepůjde,“ prozradila deníku Aha! jeho žena s tím, že manželův zdravotní stav není bohužel moc dobrý. „Také mu není nejlíp a měl strach, že tohle tady by ho dorazilo. Proto jsem ho omluvila...“ dodala Adina na vysvětlenou. To následně potvrdil i sám komik. „Kromě toho, že mě pohřby nebaví, tak na mě už taky leze stáří a necítím se dobře. Vážně nemocný nejsem, ale už to není ono. Takže jsem požádal svou ženu, aby tam šla místo mě,“ řekl Sobota.

Nebyl to žádný blbec

Na Náhlovského, který zemřel minulý čtvrtek (7. dubna) v umělém spánku na JIP nemocnice v Ústí nad Labem na celkové selhání orgánů, vzpomínal raději sám a v tichosti doma. „Byl to můj kamarád. Znali jsme se především Luhačovic, kde si Pepa postavil dům. Vídali jsme se tam, chodili spolu do restaurace a podobně,“ svěřil se Luděk. „Měl jsem ho rád. Byl na úrovni, inteligentní. Já se taky nejradši bavím s takovými lidmi, a ne s blbci,“ uzavřel Sobota.

Nejbližší kamarádka Náhlovského (†72): Pepa umíral 22 let!

Video se připravuje ...

Nedorazil ani Novotný

Kvůli dlouhodobým zdravotním problémům nedorazil ani Petr Novotný, který se s Náhlovským znal ještě z dob společného působení ve skupině Fešáci. „Pepa Náhlovský nebyl »jen« Fešák. Jeden z nejbližších přátel táty,“ uvedl na sociálních sítích bavičův syn Pavel Novotný (41). Na pohřeb přišel jen se svou matkou Miroslavou a gestem ruky odmítl cokoli říct.

Nechtěli se k ničemu vyjadřovat. O tom, že měli k Náhlovskému opravdu blízko, svědčí i slova a vzpomínky na dětství, které Pavel už před několika dny sdílel na síti: „Choval mě i sestru. Nejstarší vzpomínky dětské – Pepa. První, koho si pamatuji, že na mě mluví. Mou matku miloval. Rodiče událost velmi zasáhla.“

Celý článek naleznete v tištěné podobě deníku Aha! (16. 4. 2022)



Přečtěte si
hejhej
16. 4. 2022 • 10:24

mbmb:
Bohužel z lidí vymizel vkus. Čím více nahastrošený, tak je v dnešní době in. Nejen na pohřeb, ale i do divadla se lidé oblékají nevkusně, dnešní doba "modním" trendům napomáhá - tlustí si vezmou obtažená trika, obtažené kalhoty - harapesky - hnus !!!.

mbmb
16. 4. 2022 • 10:09

Podívejte se v jakých jeans a tričkách přichází Janda,Wagner a další pánové!!! Kde je oblek bílá košile a černá kravata , hrůza a pí.Bohdalova má vzhledem k postavě kabát plný kontrastních vzoru ,každý sedlák věděl jak se chovat na pohřbu jen v Praze chodí jak supaci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.