Co uspíšilo konec Náhlovského? Zlom nastal před 4 roky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Co uspíšilo konec Náhlovského? Zlom nastal před 4 roky

Josef Alois Náhlovský
Josef Alois Náhlovský (Blesk - David Kundrát, Martin Hykl)

Přestože si jako správný hypochondr neustále na něco stěžoval, před 4 lety bylo na Josefu Aloisi Náhlovském (†72) vidět, že se mu opravdu začal hroutit svět. To když zemřel jeho parťák Josef Mladý (†63). Náhlovský najednou začal odcházet psychicky i fyzicky. Nakonec v nemocnici v Ústí nad Labem upadl do umělého spánku a ve čtvrtek zemřel na celkové selhání organismu.

„O nemoci přítele Josefa Mladého samozřejmě věděl jako první. Byl si vědom toho, že je zle, protože nad agresivním type rakoviny plic se prostě zvítězit nedá. Přesto dělal, jakože nic. A jsem s jist, že to ho už devastovalo,“ řekl Aha! člověk velmi blízký oběma bavičům.

Nešťastný Náhlovský na pohřbu Mladého (†63): Umřela mi část rodiny!

Video se připravuje ...

Hrozný šok

A zjevně měl pravdu, protože smrt Mladého, se kterou všichni chtě nechtě museli počítat, dostala Náhlovského do kolen. „Ta osudová zpráva mi přišla v neděli. Zrovna jsem byl doma, pustil jsem si televizi a najednou mi pípla zpráva o jeho smrti, úplně to se mnou seklo a s mojí přítelkyní taky. To se nedá popsat. Co vám mám k tomu říct. Byl to pro mě hrozný šok. Myslím si, že moje druhá půlka odešla,“ popsal také Náhlovský.

Zlý sen

A to, že ztratil svoji druhou půlku, bylo jasné i na posledním rozloučení s Josefem Mladým ve Velké obřadní síni strašnického krematoria. Hned po pár tónech tklivé melodie italské opery začaly Náhlovskému kanout po tvářích slzy. Mokrý obličej si co chvíli utíral do kapesníku. „Pořád doufám, že je to všechno jen zlý sen, ze kterého se ráno probudím,“ řekl tehdy Aha! zdrcený bavič. Náhlovský se snažil, seč jen mohl, kamarádova absence v životě mu ale ubírala stále víc sil. A nakonec jeho tělo začalo vypovídat všechny služby a nadobro selhalo.

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb baviče Josefa Mladého (†64): Davy přátel v šoku z nemoci, kterou tajil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5166824
11. 4. 2022 • 08:40

snufina
11. 4. 2022 • 07:02

Krátce před smrtí měl dlouhodobou známost.......Jsem hloupá já???

smeagol
10. 4. 2022 • 19:19

Chtela bych umet upadat do umeleho spanku noc co noc

Alva
10. 4. 2022 • 18:01

Myslela jsem, že do umělého spánku se uvádí, ale v tomto článku se upadá?, katastrofa, co se člověk dozvídá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.