Rakovina Pavla Nového (73): Je to trochu napínavé, přiznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Pavel Nový (73): Rakovina! Nádor měl za levým uchem

Herec Pavel Nový má rakovinu...
Herec Pavel Nový má rakovinu... (Archiv)

To snad ne... Pavel Nový (73) alias tatínek malého Pepína z komedie století S tebou mě baví svět podle svých slov bojuje se zákeřnou rakovinou. Nádor se mu objevil za levým uchem. Herec se to ale snaží zlehčovat.

O rakovině promluvil na tiskové konferenci k obnovené premiéře muzikálu s hity Janka Ledeckého Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích, v němž hraje dědečka. V ten den měl za uchem čerstvou ránu plnou stehů. „Dnes jsem se dozvěděl, že je to rakovina. Tak mi držte palce,“ řekl týdeníku Sedmička.

7 pádů Honzy Dědka: Kolik dostal Pavel Nový za S tebou mě baví svět?

Video se připravuje ...

Zdravotní problémy se snaží Pavel brát s nadhledem. „Mám se kvůli tomu pos*at? Medicína dělá mílové kroky vpřed, tak na ně spoléhám. Spoléhám na to, že se to třeba dovnitř do hlavy ani nedostane,“ prohlásil Pavel. Dokonce se nebál popsat, jak zákrok proběhl.

„Seškrábali mi to z kosti a flákli mi tam kus kůže z krku a doufám, že to budu mít tím pádem z krku,“ žertoval herec. „Je to trochu napínavé. Uvidíme, kam se to vyvine, ale už jsem byl mrtvej a vím, že to trvá jen vteřinu,“ dodal s odkazem na zážitek z minulosti. „Jsem zdráv, úměrně věku,“ reagoval herec na včerejší dotaz iDNES.cz ohledně svého současného zdravotního stavu.

Pavel Nový získal svého prvního Českého lva! Zavzpomínal na sex před kamerou!

Video se připravuje ...

BYL 5 MĚSÍCŮ OCHRNUTÝ PO ŠTÍPNUTÍ KOMÁREM

Během dovolené na Kypru v roce 2007 štípl Nového komár a nakazil ho západonilskou horečkou. Při operaci náhle ochrnul a hrozilo, že už nikdy nebude chodit. Lékařům v rehabilitačním ústavu v Kladrubech se ale povedl zázrak a on odešel po pěti měsících náročných rehabilitací o francouzských holích.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.