Pavel Nový poprvé promluvil o manželce: Proč ji tak tajil?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pavel Nový poprvé promluvil o manželce: Proč ji tak tajil?!

Pavel Nový
Pavel Nový (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Tak bedlivě střeží svoje soukromí, že manželku Pavla Nového (75) snad nikdo nikdy pořádně neviděl. Proč svou milovanou Jarku tak schovával? Přitom jsou spolu už dlouhých 56 let!

O své profesi dokáže mluvit hodiny, ale pokud jde o soukromí, je milovník kraťasů a poslední žijící tatínek z ikonické komedie S tebou mě baví svět skoupý na slovo. Přestože s manželkou oslavili už 56. výročí svatby, v showbyznysu se o ní často mluví jako o paní Columbové.

Raduje se doma

Kromě rodiny a přátel ji snad nikdo nikdy nespatřil. Nového totiž nedoprovází na žádné společenské události ani do divadla. „Není obdivovatelkou mé profese, z herectví není odvázaná,“ přiznal Nový Aha! překvapivé důvody absence manželky ve společnosti. O červený koberec a mediální pozornost paní Jarka zkrátka nemá sebemenší zájem. „Ale když je nějaká pocta, tak si to užívá se mnou, protože na tom má taky svoji zásluhu,“ dodal rychle na vysvětlenou držitel Českého lva a Zlatého střevíčku za celoživotní přínos kinematografii pro děti a mládež.

7 pádů Honzy Dědka: Kolik dostal Pavel Nový za S tebou mě baví svět?

Video se připravuje ...

Je rád sám

Herci ale manželčin doprovod ve společnosti nechybí, naopak je rád, že s ním světla reflektorů příliš nesdílí. „Považuji to za dobrou věc, protože doma se nemusíme bavit o divadle. Já to domů netahám a ona se mě na to neptá. Takže si vlastně domů jezdím odpočinout,“ přiznal herec v rozhovoru pro Expres.cz.

Už je pradědeček!

Naposledy se Nový ve společnosti objevil na úterní slavnostní vernisáži k projektu 27. Salon filmových klapek, jejichž aukce se uskuteční v červnu v rámci Zlín Film Festivalu. Herec po celou dobu hýřil dobrou náladou a skvěle se bavil s kolegyněmi Zlatou Adamovskou (64) a Danou Morávkovou (52). Neváhal se také podělit o radostnou novinu. Už půl roku je pradědečkem. „Malá holčička se narodila předčasně, měla jen čtyřicet centimetrů. Ale už se z toho vylízala,“ tetelil se blahem jinak dvojnásobný otec a čtyřnásobný dědeček, který žije se svou rodinou na Příbramsku.

Pavel Nový: Každý, kdo má řidičák 30 let si myslí, že je zkušený. Měl by ale trénovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
10. 3. 2024 • 22:00

Arogantní nsmyšlení. Viděn jednou v reálu a stačilo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.