Rodina Trávníčkových na novém snímku: Pavle, tvá žena provokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rodina Trávníčkových na novém snímku: Pavle, tvá žena provokuje!

Pavel Trávníček s manželkou Monikou
Pavel Trávníček s manželkou Monikou  (Blesk:David Kundrát/CNCENTER)

Po náročném podzimu, kdy byl Pavel Trávníček (73) díky padesátému výročí od premiéry Tří oříšků pro Popelku v jednom kole, má teď víc času na rodinu. A tak se vrhli na nafocení nových společných snímků.

Jenže manželka prince z Popelky, producentka a moderátorka Monika Trávníčková (38), je pojala po svém. Zatímco Pavel má na sobě kalhoty a modrou sportovní košili s vestičkou, jeho žena si oblékla jen růžovou, ležérně rozepnutou košili. Nožky nechala holé. Vypadá to, jako by na sobě měla jen tento kousek oblečení a snažila se diváka provokovat. „Familie,“ okomentovala nové fotky Monika na Facebooku a připsala, že jejich autorkou je Lenka Hatašová. „Sluší nám to, co říkáte?“ smál se do telefonu Trávníček, když jsme mu kvůli snímkům zavolali. „Máme se na startu roku krásně a vážíme si každé chvíle, kterou trávíme společně,“ doplnil ještě herec.

2024 Pavel Trávníček se synem Maxem a svou spoře oblečenou ženou Monikou.

 

Doufám, že se tady za 50 let zase sejdeme, vtipkoval Trávníček v Německu

Video se připravuje ...

Spletité vztahy

Se svou čtvrtou manželkou se Pavel Trávníček poprvé setkal v pěvecké soutěži DO-RE-MI. Monika se tehdy ještě jmenovala Fialková a tohle setkání pro ni bylo osudové. Podruhé se potkali v prostějovském divadle, kde Pavel hrál a kam se za ním přišla podívat. Připomněla mu, že se setkali... A přeskočila jiskra. Žili spolu 15 let, než se v roce 2015 rozhodli svůj vztah potvrdit svatbou. Rok poté se narodil syn Maxmilián (7). První Trávníčkovou manželkou byla herečka Simona Stašová (68), druhou baletka Eva Štefková a do třetice si vzal provozní divadla Skelet Lucii Vrbovou.

Šafránková netušila, jak moc ji Němci milují, říká Pavel Trávníček

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
7. 2. 2024 • 21:36

Olga Želenská a Helena Dytrtová byl taky jeho milé. Jenže on svoje lásky zlobil a dělal jim baci baci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.