Kerndlová šokuje o rakovině: Běhá po ordinacích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kerndlová šokuje o rakovině: Běhá po ordinacích!

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (archiv Terezy Kerndlové )

Rakovina zpěvačce Tereze Kerndlové (35) bohužel není cizí. Ačkoli se s ní sama naštěstí nepotýkala, oba rodiče jí čelili. Rizika si je bývala hvězda tria Black Milk vědoma, proto nepodceňuje prevenci.

S rakovinou sváděl boj jak zpěvák Láďa Kerndl (77), tak i jeho manželka Milada (65), a to rovnou dvakrát. Oba zákeřnou nemoc porazili, jejich životy však nejsou jako dřív. Pohled na svět se změnil i jejich dceři, zpěvačce Tereze Kerndlové, která nechce zanedbávat péči o své zdraví, a proto chodí na pravidelné zdravotní prohlídky.

Jak to Tereza Kerndlová dělá, že je tak sexy? Osciluju mezi leností a hyperaktivitou!

Video se připravuje ...

„Prevence vlastního zdraví je jedna z nejdůležitějších životních složek. V žádném případě by se to nemělo podceňovat. Já jsem člověk, který se s rakovinou setkává ve své rodině až příliš často, a tak prevenci rozhodně nepodceňuji,“ prozradila zpěvačka webu Super.cz.

Jelikož chce mít stoprocentní jistotu, že se v její rodině všichni těší dobrému zdraví, na preventivní prohlídky chodí spolu se svým manželem. „Když přijedeme do Česka, tak se domluvíme, že si zajdeme po doktorech. Vracíme se kvůli mé práci, mým rodičům a Rendově rodině. Je ale pravda, že si vždycky také oběháme lékaře,“ přiznala Tereza, která byla v posledních měsících velkou oporou své mamince, které diagnostikovali rakovinu oka.  „Vzhledem k mámině diagnóze se hlídám s ženskými věcmi. Prevenci vzniku melanomu a rakoviny kůže taky nezanedbávám,“ dodala.

Luxusní letovisko Kerndlové ve Španělsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.