To už bylo moc i na manžela Kerndlové: VYJÁDŘENÍ PO 18LETECH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To už bylo moc i na manžela Kerndlové: VYJÁDŘENÍ PO 18LETECH!

Tereza s manželem Reném.
Tereza s manželem Reném. (Instagram.com)

Před časem si manželé Tereza Kerndlová (35) a René Mayer (51) pořídili vilu ve Španělsku. Lidé se do nich kvůli tomu ale často vandrují. Aby toho nebylo málo, někteří urážejí Terezu jako zpěvačku. Její muž se proto poprvé po osmnácti letech ozval. A to dost nahlas!

Lživé informace, to už je dost velká soda i na jinak klidného Reného. Není divu, že teď musel pořádně praštit do stolu!

Po osmnácti letech s Terkou dávám vyjádření na Instagram. To jsem nikdy neudělal. Nesouhlasím s tím, co o ní vychází,“ svěřil se. „Náš španělský dům prý stojí 10 milionů korun. V dalším článku tvrdili, že stojí 15 milionů. Ceny jsou ale úplně jinde,“ pronesl, ale pravdivou částku ani tak neuvedl.

Jak to Tereza Kerndlová dělá, že je tak sexy? Osciluju mezi leností a hyperaktivitou!

Video se připravuje ...

Dále ho rozzuřilo, jak se někteří jedinci vyjadřují o jeho ženě. „O Tereze píší, že je neúspěšná zpěvačka. Předposlední skladba mé ženy má na přes 20 000 000 zhlédnutí a skoro dva miliony stažení na hudební streamovací platformě,“ dodal René na závěr. Jestli to některým škarohlídům zavře pusu, to ukáže až čas.

Tereza Kerndlová pomáhala dětem: Doba není jednoduchá, ráda přispěju!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
abelfarao
21. 2. 2022 • 14:13

Nebýt jejího otce a bůhví jakých konexí, tak nemá šanci se prosadit stran zpěvu. Nebýt Zeťové, tak ty jejich slavné Milky nikdo ani nezaznamená. Tereza byla nejslabší článek, a trvá to doposud. Lepší už to nebude.

mbmb
20. 2. 2022 • 13:06

14Tony,rodiče jsou těžce nemocni,kdo to může takhle napsat....je chudák.Jemu kámoši v bance ukradli všechny peníze co vydělal na lodích ,tak zpívá pro všechny v politice.A neživí ho zpěv nýbrž solární energie.Ale ani za to se zdraví nedá koupit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.