Chantal Poullain o smrtelné nemoci: KOST A KŮŽE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chantal Poullain o smrtelné nemoci: KOST A KŮŽE

Chantal Poullain
Chantal Poullain (foto ara)

Světem obletěla zpráva o rozhodnutí herce Alaina Delona podstoupit eutanázii. Téma to není cizí ani pro Chantal Poullain (65). Před časem si totiž vybrala dobrovolný odchod ze světa i její sestra. Rozhodla se tak v posledním stádiu rakoviny. 

„Má sestra požádala ve Švýcarsku o eutanázii a já se za ní jela rozloučit. Lék, který ji uspal, jí podávala nejlepší kamarádka a mě poprosila, ať se vrátím ke své rodině,“ popsala Poullain už dříve Blesku. 

Chantal a tajná operace. Sama o ni prosila! A Krampol na Vánoce poprvé bez Hanky

Video se připravuje ...

Pro eXtra.cz posléze doplnila, že její sestra trpěla velkými bolestmi. „Byla kost a kůže. Na konci ji lékaři z etických důvodů udržovali při životě. Každé ráno po probuzení se ale divila, proč je ještě naživu. Kvůli tomu všemu jsem její rozhodnutí chápala,“ řekla také. Na úmrtí blížící se konec se stihly obě dvě připravit. „Už chtěla pryč. Byla o tom pevně rozhodnutá, a když odešla, bylo to s úsměvem. Takhle vážně nemocný člověk má úplně jiný pohled na smrt,“ doplnila. 

Eutanázie je povolená zatím pouze ve Švýcarsku, Chantal by se ale přikláněla i k tomu, aby byla možnost dostupná i u nás. „Postup by měl být přísnější, aby to nemohlo být zneužité. Jde o to, aby mohl rozhodnout přímo člověk, který je smrtelně nemocný. Ne aby to za něj rozhodovali jiní, třeba rodina," osvětlila svůj  názor.

Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5575028
11. 4. 2022 • 12:06

Paní Chantal Poullain v naší zemi žije už řadu let a jak častokrát uvedla, nemíní se do Francie vrátit. Po celou dobu svým žvatláním deformuje s úsměvem náš spisovný jazyk. Nevidím v tom nic zábavného. Její způsob vyjadřování je spíše k pláči. Je to ubohost. Nevím, co by řekla na to, kdyby takto degradoval její rodnou řeč emigrant ve Francii. Každý, kdo chce u nás žít, měl by pracovat především na tom, aby co nejlépe zvádl náš jazyk.

ejvm1712
10. 4. 2022 • 13:59

Šantalka pojede do Švajcu a že by tam.zamluvila flek pro Bolka? Když mu to dá něčím zapít tak žádný problém. Když na to přijde tak Bolek vypije koze pití.

ivanak
6. 4. 2022 • 17:22

14TONY...proč zrovna jí si berete na paškál. Ona není typ který se předvádí a vždy svou mluvu brala s humorem a nikdy nebyla protivná namyslena. To jsou fakt mnohem horší..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.