Ze křtu se stal mejdan: Chantal Poullain a její noční flirt s lékařem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Ze křtu se stal mejdan: Chantal Poullain a její noční flirt s lékařem

Oba předváděli úsměvy od ucha k uchu.
Oba předváděli úsměvy od ucha k uchu. (Foto Aha! – David Kundrát)

Vypadalo to na poklidný podvečerní křest, ale nakonec se to zvrhlo v mejdan. Šarmantní herečka Chantal Poullain (66) křtila svůj již 13. kalendář Proměny, a společnost jí v nočních hodinách dělal epidemiolog Petr Smejkal (50)! A rozhodně to není poprvé!

Křest kalendáře začal okolo 18. hodiny a mezi prvními hosty se objevil epidemiolog Petr Smejkal. Ale když si ho začala všímat média, tak se raději odporoučel. Ale na nadobro. Když pominuly všechny oficiality spojené se křtem a Chantal odpověděla na všechny otázky, tak se vrátil na scénu. Na herečce bylo vidět, že je šťastná, že ho vidí a je v její společnosti. „To je můj dobrý přítel,“ tvrdila Aha! Poullain. Ale její ruce, které se obtáčely okolo pohledného doktora naznačovaly, že je možná mezi nimi něco víc. Stejskalovi to nebylo nepříjemné a rozhodně nebyl ve společnosti Chantal poprvé. Už loni byl na jejím křtu kalendáře Proměny a objevili se i nedávno na jedné společenské akci.

Chantal Poullain (65) šokuje: Chci dvojčata! A jak si rozumí s přítelkyní syna Vladimíra?

Video se připravuje ...

Anička ano, Vladimír ne

Kalendář přišla ochotně a s úsměvem podpořit dcera bývalého manžela Bolka Anna Polívková (43). Její syn Vladimír (33) se omluvil kvůli pracovním povinnostem.

Ozáření ruští vojáci míří do Běloruska. Utne Rusko plyn? A Mynářova záhadná cesta do Kataru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.