Jsem v pr*eli, už jsem si rezervovala pokoj na psychiatrii, tvrdí Poullain | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jsem v pr*eli, už jsem si rezervovala pokoj na psychiatrii, tvrdí Chantal

Chantal Poullain
Chantal Poullain (foto ara)

Vede nadaci Archa Chantal, která se zaměřuje na úpravu prostředí dětských oddělení nemocnic tak, aby se tam děti cítily lépe. Samotná herečka Chantal Poullain (66) ale optimismem v poslední době nehýří…

Blíží se konec roku, a to znamená, že se blíží i křest nového kalendáře Proměny pro rok 2023, který proběhne již 9. listopadu. Kalendáře, na nichž se známé české tváře převtělují do těch světových, vydává nadace Archa Chantal od roku 2010. Větší oslava ale čeká v příštím roce právě nadaci, která bude fungovat již třicet let. Za tu dobu se podle CNN Prima News zasloužila o 50 projektů a investování 60 milionů korun.

Chantal Poullain (66) šokuje: Chci dvojčata! A jak si rozumí s přítelkyní syna Vladimíra?

Video se připravuje ...

Radost má Chantal především z toho, že tím pomáhá dětským pacientům v nemocnicích. „Máme pokoje vyzdobené jako cirkus nebo lodě, kdy každý pokoj připomíná kajutu. Sice jsou děti stále v nemocnici, ale aspoň trochu se jim psychicky uleví, když budu mít krásné prostředí, což je velmi důležité,“ říká Chantal Poullain, jejíž práce má kladné odezvy. „A lékaři potvrzují, že to pomáhá i léčbě samotné,“ dodala hrdě Chantal.

Méně nadšená je však ze současné situace, kterou nemůže ignorovat. Na dotaz, jak je na tom nyní po psychické stránce, odpověděla sice stručně, ale úderně: „V p*deli.“ S trochou nadsázky pak svou odpověď více rozvedla. „Už jsem si rezervovala pokoj na psychiatrii,“ dodala, načež se snažila atmosféru trochu odlehčit.

Thálií oceněný Bolek Polívka: Která jeho žena vydá za všechny?

Video se připravuje ...

„Ne, ne, dělám si trochu legraci. Ale musím přiznat, že i když si to nechci připouštět, žije člověk pod velkým tlakem doby, pak ta válka… je toho hodně. Nejenže se všechno zdražuje, to je peklo, ale všechno to, co se děje na celé zeměkouli,“ rozvedla své pocity ohledně současných událostí u nás i ve světe Chantal Poullain.



Přečtěte si
Eva Korotvičková
9. 11. 2022 • 00:24

Nejste sama.Ten pocit máme také.

Uživatel_5314089
6. 11. 2022 • 08:03

Jsem rád, že to tak nevidím jen já. Protože z reakcí okolí mi to tak někdy připadá 😟

AHel
1. 11. 2022 • 21:07

Proč neřekne Fialo!!!! Češi chtějí žít v míru, klidu, nechtějí, aby jejich vláda posílala zbraně kamkoliv na světě, aby ta zbraň zabíjela. Okamžitě udělej Fialo všechny kroky k tomu, aby nebyla válka a Češi v ní nejeli!!!!!!!!! To by pak byla Čhantal super.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.