Životní chyba Chantal Poullain (65)? Pořád ho miluju, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Životní chyba Chantal Poullain (65)? Pořád ho miluju, tvrdí

Chantal Poullain promluvila otevřeně o Bolkovi Polívkovi.
Chantal Poullain promluvila otevřeně o Bolkovi Polívkovi. (Marek Pátek, David Kundrát, archiv)

S hercem Bolkem Polívkou byli partnery nejen na divadelních prknech, ale i ve skutečnosti. Vztah nicméně zkrachoval a herečka vážně uvažovala o návratu do Francie. Co ji přimělo zůstat a čeho nyní hořce lituje?

I přes nezdařilé manželství s Bolkem Polívkou (72) i v současné době udržuje dobré vztahy. Ne vždy ale takto ke vztahu s hercem přistupovala. Po rozchodu totiž plánovala únik do Francie!  „Byly momenty, kdy jsem chtěla Česko opustit. Moje pocity se střídaly jako na houpačce. Nakonec jsem se kvůli synovi Vladimírovi (32) rozhodla i dál zůstat žít tady. Nechtěla jsem ho připravit o rodinu, příbuzné, sestry,“ vysvětlila Poullain, jak informoval web zeny.iprima.cz.

Cesta domů Tomáše Vorla uzavítá trilogii, vrací se Polívka i Holubová

Video se připravuje ...

Ve zlém se nicméně nerozešli. Dodnes spolu komunikují v přátelském duchu a sama Chantal přiznala, že city k Bolkovi nikdy zcela nevymizí. „Odjakživa mě fascinoval. Je neuvěřitelně chytrý. Pořád ho svým způsobem miluju. Že už spolu nejsme, prostě asi tak mělo být. Osud je osud a život vše zařídí. Kus našeho společného života mi dal strašně moc a největší dar z našeho vztahu je syn Vladimír. Lituji jenom svých chyb. Ale všechny negativní věci, které se stanou, vás posunou dál,“ zhodnotila tuto životní kapitolu Chantal Poullain.

Hvězda "psího" filmu Gump Bolek Polívka: Táhne mi na pátýho boxera...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.