Chantal Poullain: Mrazivá zpráva v těžké nemoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chantal Poullain: Mrazivá zpráva v těžké nemoci

Chantal Poullain
Chantal Poullain (divadlobolkapolivky.cz)

Šestašedesátiletá herečka a šansoniérka s francouzskými kořeny před pár lety prodělala rakovinu. Šlo o čas. Na operaci šla hned následující den po biopsii, která nádorové onemocnění potvrdila. Signál jí prý dala její sestra, která rakovině podlehla. 

Sestra Chantal Poullain se uchýlila k alernativní medicíně, ta ale nezabrala, rakovina metastázovala a když se blížil nevyhnutelný konec, rozhodla se podstoupit eutanázii ve Švýcarsku. V den, kdy zemřela, prý dala Chantal jasné znamení.

Chantal Poullain opět odložila návštěvu rodiny ve Francii. Co se stalo?

Video se připravuje ...

 „V tu chvíli jsem seděla v kuchyni a venku pršelo. Prosila jsem ji, aby mi dala znamení, a najednou, se z mraků vynořil na několik vteřin paprsek slunce,“ popsala Poullain pro CNN Prima News. „Poté, co moje sestra umřela, mi něco v hlavě pořád říkalo, ať zajdu na kontrolu. Ráno, večer, pořád. Věřím, že mi tento signál posílala sestra,“ řekla také. 

Ačkoli k lékařům chodí jen v případě největší nouze, její „hlas“ nakonec poslechla. A dobře udělala. Zachránilo jí to dost možná život. „Paní doktorka mi udělala biopsii a nakonec mi řekla, že to není dobré a musí mě operovat. Na operaci jsem šla hned následující den,“ uvedla.

Chantal Poullain: O natáčení v zimě a v lehkém oblečení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yvetta Zlínská
7. 2. 2023 • 09:49

Alternativní léčba, šamani, vědmy a jiní šarlatáni jsou u rakoviny k ničemu. Možná, kdy sestra podstoupila běžnou léčbu, tak tu mohla být. Takhle jenom ztratila cenný čas a rakovina se rozšířila do celého těla. Pak už je pozdě. Ať odpočívá v pokoji a je mementem pro všechny, kteří si hrají s bylinkami či jinými kravinami u této nebezpečné nemoci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.