Herec Vladimír Polívka (33): O dědictví táty Bolka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Vladimír Polívka (33): O dědictví táty Bolka

Vladimír a Bolek Polívkovi
Vladimír a Bolek Polívkovi (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Syn Bolka Polívky (73), který je známý nejen svým hereckým mistrovstvím, ale i zástupy věřitelů, raději s žádným dědictvím ani darovanými finančními prostředky nepočítá. Herec Vladimír Polívka (33) spoléhá jen na sebe. Musí...

Kromě herectví odmala miluje auta, drahému koníčku se ale nemohl věnovat kvůli penězům. Moc platné mu nebylo ani slavné příjmení, a fakt, že je synem úspěšného otce. „V sedmi letech jsem jezdil na motokárách, ale nevím, jestli úspěšně. Ten sport je o penězích. Takže tam buď je člověk strašně nadanej a má sponzory, nebo si to musí platit sám. A to je strašně drahý. To se nedalo. Ale to nevyřazuje to, že autíčka mám já hodně rád,“ přiznal Vladimír.

Konec dluhů

Na tátovy peníze se prý nemohl spolehnout ani v dobách, kdy ještě na své bývalé farmě v Olšanech nenasekal dluhy ve výši 36 milionů korun. „Tatínek je sice valašský král, ale to neznamená, že od něj něco dostanu. Neuvažuju tak, že bych dědil království,“ rozjímal nahlas syn herečky Chantal Poullain (66). Slavnému komikovi se díky vyhlášení insolvence v roce 2013 ale podařilo dluhy víceméně urovnat.

Vladimír Polívka: Práce není tolik, kolik bychom si představovali

Video se připravuje ...

Podle záznamu v rejstříku s ním řízení v listopadu 2017 skončilo, a tím pádem došlo také k ukončení zástavního práva na jeho divadelní společnost, kterou ovládá ze 100 procent. A po pěti letech milionových dluhů se začalo dařit i jeho finanční společnosti. Což je dobrá zpráva i pro jeho šest dětí.

Nic nečeká

„Od začátku to mám nastavené tak, že věci budu dělat za sebe, podle sebe a nebudu se spoléhat na to, co od někoho dostanu. A už vůbec ne, co dostanu od rodiny,“ řekl ještě Vladimír. Více se dozvíte už dnes od 21:35 na Primě v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Chantal Poullain: O natáčení v zimě a v lehkém oblečení

Video se připravuje ...

Bolkovo potomstvo

Vyjmenovat všechny své děti musí dělat občas problémy i Bolku Polívkovi, vždyť jich má celkem šest. Z prvního manželství má nejstarší dceru Kamilu (46). Ze vztahu s herečkou Evelynou Steimarovou (77) přišla na svět herečka Anna (44). Pak se oženil se Chantal Poullain a narodil se Vladimír. Tím výčet jeho potomstva nekončí. Ze vztahu s Marcelou Černou (52), kterou si vzal v roce 2020, má Jana (18), Františka Antonína (16) a Marianu (14).



Přečtěte si
lola52
1. 2. 2023 • 07:32

Tak už se nedivím že tak horoval za generála jemu stačilo zaplatit pár panáků a ten starý dobrý Polívka ho bude volit.Jo chlast je chlast.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.