Polívka otevřeně o svatbě s Marcelou: Říkal jsem jí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Polívka otevřeně o svatbě s Marcelou: Říkal jsem jí...

Mattoni Lounge KVIFF 2022 - Bolek Polívka s manželkou
Mattoni Lounge KVIFF 2022 - Bolek Polívka s manželkou (CNC_Martin Hykl)

Maminku svých tří dětí si dlouho vzít nechtěl! Nakonec Marcele (52) slíbil, že s ní půjde před oltář, až jí bude padesát. To také Bolek Polívka (72) před dvěma roky splnil. Přiznal přitom, že svoji budoucí ženu bral do té doby jen jako tu, která uvaří a uklidí.

Vzali se v roce 2020 na Dominikánském náměstí v Brně a tehdy všechny – své okolí i veřejnost – velmi překvapili. „Říkal jsem jí hospodyně a vůbec jsem si neuvědomoval, že pro ni může být svatba důležitá,“ popsal Bolek, kterému Marcela sňatek často podsouvala. „Když mi řekla, že se Gott oženil, řekl jsem jen: Ten už na to má věk! Pořád jsem to oddaloval,“ svěřil herec v rozhovoru pro deník Právo.

Na MFF KV oceněný Bolek Polívka: Museli mě přesvědčit, že to není protekce

Video se připravuje ...

Život nechával plynout. „Byli jsme tak propojení, že jsem na to vůbec nemyslel a neuvědomil jsem si, že v Marcelčině duši to doutná jako malá křivda. Bylo to pro ni důležitější, než jsem si myslel,“ mrzí ho zpětně. Když si nakonec Marcelu vzal, měla z toho největší radost jejich dcera Mariana (14). „Řekla: Já jsem tak šťastná, maminko, konečně se budeš jmenovat jako já!“ A Franta dodal: „Vítej do rodiny, mámo!“

Bolek a Vladimír Polívkovi: Co si o sobě táta a syn myslí?

Video se připravuje ...

Ocenění z Varů

Bolek na začátku července dostal v Karlových Varech Cenu prezidenta mezinárodního filmového festivalu. „Čas letí, já jsem se narodil v roce 1949 a tatínek mi říkal: Ty už ses narodil znárodněný,“ řekl při své děkovné řeči. „Tatínek byl ochotník a měl by z mého ocenění radost,“ doplnil.



Přečtěte si
Eva Korotvičková
21. 7. 2022 • 13:21

Velká gratulace kvůli ocenění ve Varech.Jsem celoživotní fanda a mistru Polívkovi cena právem patří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.