Setkání Rašilova a Hybnerové: EXMANŽELÉ SE NESTAČILI VYHNOUT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nečekané setkání Rašilova a Hybnerové: EXMANŽELÉ SE NESTAČILI VYHNOUT

Předávání Cen Thálie - Saša Rašilov, Vanda Hybnerová
Předávání Cen Thálie - Saša Rašilov, Vanda Hybnerová (CNC_Martin Hykl)

Nevyhledávají stejnou společnost, vyhýbají se jakémukoli kontaktu. Saša Rašilov (50) a Vanda Hybnerová (54) se rozváděli po více než dvacetiletém manželství. Byla to rána. Herečka dokonce kvůli tomu odešla z divadla, kde oba působili. A v sobotu večer je na Cenách Thálie osud znovu svedl dohromady. Po přímém přenosu se potkali na jevišti, kde se ještě fotilo a povídalo.

Oba změnili na poslední chvíli směr rychlostí světla, jen aby se nemuseli zdravit. Zatímco Saša měl velký den, protože proměnil nominaci za roli v protiválečné hře Moje říše je z tohoto světa, Vandě se moc nevedlo.

Bolek Polívka na Cenách Thálie:

Video se připravuje ...

Pusa na špacíru

Prořekla se v přímém přenosu, kdo dostane historicky první cenu v kategorii alternativního divadla, ještě než se otevřely desky se jménem. Bolku Polívkovi (73) nasadila pak nos svého táty Borise Hybnera (†74), herec si ho ale rychle sundal a strčil do kapsy, protože chtěl mluvit k publiku.

Dva covidy

Jinak se ale svátek divadla vydařil. I když se i tak osud vyřádil. Jen pár dní před Cenami Thálie dostal covid František Němec (79), který měl převzít ocenění za celoživotní přínos. „Moc jsem se zrovna na tebe těšil,“ přiznal Petr Kostka (83), který měl vázu předávat. A ve čtvrtek se covid objevil i u prezidenta Herecké asociace Ondřeje Kepky (53).

Daniela Písařovicová na Cenách Thálie:

Video se připravuje ...

Právě on se měl poté, co Thálie šestkrát režíroval, ujmout moderování. Obětavě za něj zaskočila bývalá moderátorka ČT Daniela Písařovicová (43). „Byl to nádherný večer, až neuvěřitelná nálada, hned tak se mi nepoštěstí být tak blízko hereckému světu,“ ocenila novou zkušenost. hledišti jí držel palce přítel Ondřej Brzobohatý(39).



Přečtěte si
Andreis
11. 10. 2022 • 12:37

Co to melete?

Eva Korotvičková
10. 10. 2022 • 14:43

Kdo?Vy nejspíš.Brzobohatý udělal dobře.

Eva Korotvičková
10. 10. 2022 • 14:40

Písařovicová byla úřasná.Elegantní ,vkusná a měla šarm.Gratuluji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.