Zkalená radost dědečka Rašilova: ZÁKAZ OD DCERY PEPINY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zkalená radost dědečka Rašilova: ZÁKAZ OD DCERY PEPINY!

Saša Rašilov s manželkou Lídou
Saša Rašilov s manželkou Lídou (FTV Prima, Profimedia.cz)

Čas neúprosně běží a padesátka už doběhla i idola ženských srdcí, herce Sašu Rašilova. Ten je ve svém životě někde  »mezi«, a to nejen co do věku. Stal se totiž hrdým dědečkem, sám se ale ještě jednomu dítěti nebrání…

V životě herce Saši Rašilova se točí samé ženy. Díky kolegyni a bývalé manželce Vandě Hybnerové se může pochlubit dvěma dospělými dcerami, Josefínou (28) a Antonií (24), jeho současná manželka Ludmila mu též porodila dvě dcerky, Marušku (5) a Emilku (2). Není proto možná divu, že má ze svého prvního vnoučete velkou radost - konečně totiž do rodiny přivítal pánskou posilu. Více informací o své dědečkovské premiéře ale nesdílí. „Od dcery Pepiny mám zakázáno se o tom šířit,“ vysvětlil herec v rozhovoru pro Novinky.cz.

Ačkoli mu nejstarší dcery již vyrostly a osamostatnily se, dětský smích a pláč z hercova života zcela nevymizely. V podstatě nanovo zažívá roli tatínka dvou malých děvčátek, o nichž se v pořadu 7 pádů Honzy Dědka rozpovídal.

Pyšný čtyřnásobný tatínek Saša Rašilov: Nejmladší holčičky ťapou ve slavných stopách

Video se připravuje ...

„Asi jako každý rodič mám v otázce, které dítě je nejkrásnější a nejtalentovanější, jasno. Předesílám tedy, že půjde o hodnocení nekritického milujícího otce. Podle mého soudu krásně zpívá, slyším, jak čistě intonuje, vnímá rytmus, a hlavně spontánně na hudbu reaguje,“ pochlubil se starší Maruškou.

„Emilka má taky hodně temperamentu, zatím není jasné, zda hudebního,“ dodal pobaveně Saša Rašilov, jak napsal web zeny.iprima.cz. Ten se ani jako padesátník nebrání dalšímu potomkovi. Jeho manželka je o 13 let mladší, a pokud by ještě jedno miminko chtěla, věk Sašovi ve splnění tohoto přání bránit nebude. „Oba jsme ze tří dětí, máme dvě. Je možné, že se ještě něco přihodí,“ naznačil Saša Rašilov.

Otec čtyř dcer Saša Rašilov (49) štěstím bez sebe: Stal se dědečkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.