Rašilov si dal předčasný dárek: Nový byt ve starém domě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rašilov si dal předčasný dárek: Nový byt ve starém domě!

Saša Rašilov s manželkou Lídou
Saša Rašilov s manželkou Lídou (herminapress.cz)

Vánoce už budou trávit v novém! Saša Rašilov (49) s manželkou Lídou (35) si pod stromeček nadělili rekonstrukci svého domova. Ježíška uvítají se dvěma dcerami Maruškou (5) a Emílií (1) v prostoru plném klidu, jak si oba přáli. „Chtěli jsme prostředí, které neruší,“ přiznal herec.

V rodném domě na Zbraslavi, kde Saša s bratrem Václavem (45) a sestrou Naďou (63) vyrostli a taky zde v pohodě žijí pod jednou střechou, si manželé Rašilovovi přáli klidné neutrální barvy.

Saša Rašilov je plodný otec: Čtyři dcery rozhodně nejsou konečný stav!

Video se připravuje ...

Kápli si do noty

„Jsme celý den zahlceni různými vjemy, proto rádi večer odpočíváme v prostředí, které nás ničím neruší,“ řekl Rašilov. Jeho požadavky se naprosto shodovaly s tím, co pro čtyřčlennou rodinu vymyslela designérka interiérů Tereza Stubley. „Sama jsem, co se barev týká, minimalista. I proto jsem respektovala současný styl,“ prozradila Tereza. „Připadali jsme si s manželkou až nepatřičně, když jsme neměli k prvním návrhům žádné připomínky,“ připustil herec.

Místa u stolu

Saša má z předešlého manželství s Vandou Hybnerovou (53) také dvě dcery, dnes již dospělé, a tak bylo jasné, že dominantou jídelního koutu bude velký stůl pro početnou rodinu. Oč je menší zádveří, o to více získal otevřený prostor, kde se za několik dní bude chystat štědrovečerní menu, nadělovat a potom i koukat na pohádky.

Saša Rašilov s manželkou: Na estetické klinice jsou jako doma!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
13. 12. 2021 • 16:08

Neslintej nulo

mbmb
13. 12. 2021 • 08:34

Zarizeni ducha mdlého jako majitele

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.