Sabina Laurinová a tajná oslava »49«: Rašilov to rozsvítil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sabina Laurinová a tajná oslava »49«: Rašilov to rozsvítil!

Ta mlaskla!
Ta mlaskla! (Foto FTV Prima)

Původně měla mít Sabina Laurinová na své 49. narozeniny volno, avšak změna natáčecího plánu způsobila, že je strávila v ateliéru. Kolegové ze seriálu Sestřičky v čele se Sašou Rašilovem (48) jí proto připravili narozeninovou oslavu přímo na place.

„Normálně jsme natáčeli a najednou se rozezněla celým ateliérem písnička Happy Birthday,“ prozradila sama oslavenkyně. „Byl to mírný šok, ale krásný,“ podělila se představitelka sestry Mery se svými pocity. Její seriálový manžel jí dal »hořící« dort i velkou pusu. A s gratulacemi se přidávaly další milé kolegyně.

Sabina Laurinová točí vánoční Sestřičky: Letos se těším potichu!

Video se připravuje ...

„Moc mě potěšili a dojali. Odcházela jsem z ateliéru strašně šťastná,“ utřela si Sabina slzičku. Další oslava ji čekala doma. Rovnou z ateliéru jela za rodiči. „Pochopitelně s respirátorem, ale konečně osobně. Loni jsme slavili jen online, dokonce i maminčino jubileum,“ zavzpomínala Laurinová. „Nafoukli jsme balonky heliem a poslali jsme jí je do šestého patra. A dárky jsme posílali výtahem,“ dodala se smíchem.

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.