Brácha »českého Belmonda« Ondřej Kraus: Premiérové líbánky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brácha »českého Belmonda« Ondřej Kraus: Premiérové líbánky

Něžné doteky nebraly konce.
Něžné doteky nebraly konce. (Foto Profimedia.cz)

Přesto, že už mají za sebou svatební cestu, jejich líbánky pokračují! Novomanželé Ondřej Kraus (29) a Šárka Vaculíková Krausová (35) jsou stále jako zamilované hrdličky.

Vášnivými polibky a doteky plnými lásky a něhy nešetřili ani na premiéře divadelní hry Milena má problém, jejíž je Šárka autorkou i jedinou protagonistkou. Takovou událost si nemohl nechat ujít ani její švagr – »český Belmondo« Martin Kraus (39). V zákulisí se pak všichni tři skvěle bavili.

Neteř Lukáše Vaculíka (59) Šárka (35) o sexu před kamerou: Mám štěstí na herecké partnery!

Video se připravuje ...

Manželské laškování

Ondřej se popichoval se svým o 10 let starším bráchou. Pak se ale už naplno věnoval Šárce, kterou pojal za manželku letos v červenci. Pevně ji k sobě tiskl, objímal, lechtal, šeptal jí vtípky do ucha a Šárka se smála jak smyslů zbavená. Manželské laškování nakonec vyústilo až v líbačku v divadelním baru. Láska z nich zkrátka jen sršela.

Čtyři nevěsty v jedné

Co všechno může v jedné vteřině nevěstě problesknout hlavou, než řekne své »ano«? A nezmění to nějak její rozhodnutí? Co když řekne nakonec »ne«? Jak se mladá dívka vypořádá s ženskou úlohou v manželství? Být vdanou ženou a ženou v domácnosti! Vařit, prát, žehlit, uklízet, mýt podlahy, mýt záchod?! Opravdu tohle chce? Ještě se může rozhodnout jinak... O tom je hra pro jednu herečku Milena má problém, v níž autorka Šárka hraje hned 4 různé typy žen!

Ondřej Sokol, Martin Kraus, Annie Camel a Eva Decastelo letí na festival Life! na brněnské výstaviště.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.