Vojtek a Polívka řádili ve zlínské zoo: Ten lemur je fešák jak já | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vojtek a Polívka řádili ve zlínské zoo: Ten lemur je fešák jak já

Kluci, úsměv, vyletí ptáček! Vojtek, Polívka i Jan Šťastný si s lemurem rozuměli.
Kluci, úsměv, vyletí ptáček! Vojtek, Polívka i Jan Šťastný si s lemurem rozuměli. (Foto Instagram.com)

Na mezinárodním festivalu pro děti a mládež ve Zlíně se herci nejvíc vyřádili v místní zoo a domů si přivezli nezapomenutelné zážitky. Třeba ze setkání s Bradem (a) Pittem.

Křest malých lemurů kata je nadchl, zvlášť když dva fešní samečci se jmenují Brad a Pitt. „Tak tohle byl zážitek! V nejkrásnější české zoo ve Zlíně jsme si mohli nakrmit lemury a čtyři mláďátka jsme i pokřtili,“ vytahoval se Roman Vojtek (50) na sociální síti a s jedním lemurem vyfotil i svého kolegu Vladmíra Polívku (32). Na něj i lemura by dívky letěli, těžko říct, který vypadal roztomileji.

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Vladimír se zase vyřádil před pavilonem surikat, kde u vchodu návštěvníky vítají jejich dřevěné sošky. Tam vyfotil i surikatu Romana. Ten si vzpomněl, že na stejném místě se fotografoval před pěti lety, a k snímkům na sociální síť napsal: „Poznáte, který ze čtyř tvorů na fotce není surikata ? Druhá fotka je na stejném místě před 5 lety. Krásný večer ze Zlína.“ Herci si prostě domů odvezli ze Zlína kromě filmových zážitků i ty ze světa zvířat.

Bolek a Vladimír Polívkovi: Co si o sobě táta a syn myslí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.