Provokace Polívky před bývalkou! Krézlová posílá jasný vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Provokace Polívky před bývalkou! Krézlová posílá jasný vzkaz!

Český lev 2021 - Vladimír Polívka s partnerkou
Český lev 2021 - Vladimír Polívka s partnerkou (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Na nedávném udělování cen Český lev vyrazila jak herečka a modelka Karolína Krézlová (34) tak i její bývalý partner Vladimír Polívka (32). Rozdíl byl však v tom, že Polívka dorazil po boku své nové lásky, které dával dost okatě najevo svou náklonnost. Nouze nebyla taky o vášnivé polibky.

Vladimíra a Karolínu pojilo velmi silné pouto, byli dokonce zasnoubení. I přestože se místo veselky konal rozchod, k sobě bývalí partneři nechovají zášť. Dokonce mají být stále v kontaktu. „V nějakém kontaktu jsme. Náš vztah byl intenzivní, přece jen jsme se měli brát. Teď Vladimírovi hlavně přeji hodně štěstí s novou přítelkyní a doufám, že i on bude přát štěstí mně,“ pronesla Krézlová pro eXtra.cz

Karolína Krézlová: Zrušení červeného koberce na Českém lvu nechápu!

Video se připravuje ...

Ona dorazila na společenskou akci v doprovodu Karla Diviše, kterému dělá PR, a jsou dobří přátelé. Zdála se spokojená a vyrovnaná, náramně jí to slušelo. Těžko ale říct, jestli ji přeci jen trochu nezamrzelo vidět svého bývalého skoro manžela v náručí jiné.

Bolek a Vladimír Polívkovi: Co si o sobě táta a syn myslí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.