Polda na ledě: VYRAŽENÝ DECH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Polda na ledě: VYRAŽENÝ DECH!

Jana Kolesárová jako rozhodčí.
Jana Kolesárová jako rozhodčí. (Foto FTV Prima)

Mrtvola tentokrát neleží u ledu, ale přímo na ledě! David Matásek (59) a Vladimír Polívka (32) museli zavzpomínat na klukovské časy a obout brusle. „V kladenském divadle jsem hrál Jaromíra Jágra, takže to byla úplná legrace,“ svěřil se Matásek coby kapitán Bříza.

Všichni kompletně zázračně ožili. „Stačilo osvěžit si návyky, seznámit se s hokejkou, ledem, bruslemi a šli jsme na to,“ prozradil Matásek.

Promáchl přihrávku

Protagonisté seriálu sice druhý den nemohli chodit, jak zapojili svaly, které jindy »spí«, ale shodli se, že to bylo nejlepší natáčení. „Myslím, že zkušený hokejový fanoušek uvidí, co v nás je,“ smál se David. A přidal ještě perličku: „Bruslil jsem a dostal přihrávku na gól. Byla naservírovaná na zlatém podnosu, jistá branka. Já ji promáchl, netrefil, upadl a vyrazil si dech!“

Denisa Nesvačilová okouzlí v Poldovi Vladimíra Polívku

Video se připravuje ...

Patolog pro smích

Křehká psycholožka Jana Kolesárová (46) soudcovala. „Bylo to jedno z nejmilejších natáčení celého seriálu. Všichni jsme bruslili několik hodin. Cítila jsem se, jako bychom ani netočili, ale spíš byli někde za zábavou,“ pochvalovala si slovenská herečka. Do brány postavil tým hvězd patologa Mráze alias Jiřího Vyorálka (47), což přineslo mnoho zdrojů veselí.

Seriál Polda se loučí, prozatím: Čeká vás velkolepá akce!

Video se připravuje ...

POLÍVKA UČIL LEDECKOU!

Vladimír Polívka byl sice v juniorském věku českým reprezentantem ve snowboardingu, ale co se málo ví, učil plužit malou Ester Ledeckou (27), pozdější šampionku na lyžích i prkně. A brusle jsou vedle přezkáčů a snowboardových bot jeho další oblíbené obutí. Mimochodem, s hokejkou to umí i Ester, však její děda Jan Klapáč je hokejový mistr světa z roku 1972 a s jihlavskou Duklou triumfoval v lize hned sedmkrát.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.