Jana Kolesárová frnkla do Ameriky: Bála se střílet před Matáskem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jana Kolesárová frnkla do Ameriky: Bála se střílet před Matáskem

Střelbu představitelka Táni jen hrála.
Střelbu představitelka Táni jen hrála.  (Foto FTV Prima, ara)

Už je zase zpátky v Los Angeles, kde vyučuje jógu. Sympatická slovenská herečka Jana Kolesárová (46) napsala z Ameriky, jaké to při natáčení seriálu Polda bylo. Zbraně nevzala na milost ani kvůli roli psycholožky a šéfky kriminálky Táni.

Herečka se musela pochlapit. Čekala ji jízda na motorce a střílení. „S motorkou jsem už měla zkušenosti z jiného natáčení, takže těžší pro mě byla určitě ta zbraň,“ přiznala Jana.

Strašák jménem Baldwin

Na střelnici byla dle svých slov nervózní. A není divu. „Střelba nepatří k mým adrenalinovým vášním ani náhodou. Obzvlášť, když přímo před vámi v té chvíli sedí dva kameramani. Takže ten pocit z toho natáčení nebyl úplně příjemný,“ svěřila se Kolesárová. Na paměti měla jistě tragickou nehodu, při které loni 21. října herec Alec Baldwin (64) během natáčení westernu Rust zastřelil kameramanku Halynu Hutchinsovou (†42). Při scénách na střelnici se proto nakonec nechala raději zastoupit profesionálem. Do ostré akce se nezapojila, ani když ji podporoval David Matásek (59) coby Polda Michal Bříza. „David mi radil asi jako herec kolegyni,“ prozradila Jana.

Ondřej Kepka připravoval pohřeb Dušana Kleina (†82): Proč nepozvali Davida Matáska?

Video se připravuje ...

5 let s Poldou

V kůži policejní psycholožky, která výrazně povýšila, se pohybuje již 5 let. „Táňa prošla značným vývojem. Taky její vztah s Michalem se mění. Od první řady seriálu, kdy byly značně oficiální, se to posunulo do výrazně přátelské a osobní roviny. Myslím, že i to lidi na seriálu baví,“ dodala herečka spokojeně.

Točila i s Jodie Fosterovou

Slovenskou herečku přivedla do Ameriky láska již před 21 lety. Nyní je tam hlavně kvůli synovi Lucasovi (15). Při práci na snímku Tajemný let (2005) se potkala s hrdinkou Mlčení jehňátek Jodie Fosterovou (59) a točila již např. na Tahiti a v Mexiku. Jinak je cvičitelkou bikram jógy.

Diváci na ně nepečou

I když ČT nasadila v dubnu proti Poldovi oblíbenou kulinářskou show Peče celá země, obsadila primácká kriminálka druhé místo s téměř 840 000 diváky.

Denisa Nesvačilová okouzlí v Poldovi Vladimíra Polívku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.