Matásek v seriálu Polda: Velký návrat starého parťáka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Matásek v seriálu Polda: Velký návrat starého parťáka

Igor Orozovič a David Matásek.
Igor Orozovič a David Matásek. (archiv )

Poslední natáčecí den seriálu Polda byl ve znamení lyžování a slavení. Představitel Michala Břízy David Matásek (59) měl poslední narozeniny s pětkou a slavila i jeho kolegyně a v seriálu cíl jeho milostných tužeb Jana Kolesárová (46). „Jsem rád, že si vzpomněli,“ přiznal herec.

Janu dort, gratulace, polibky a dárky úplně zaskočily. Vůbec ji nenapadlo, že si kolegové a štáb všimli, že je zase o rok starší. „Nemám slov, moc si toho cením,“ svěřila herečka s povděkem. Matásek je po těch letech už zvyklý, že jsou jeho narozeniny vzhledem k datu spojené s Valentýnem. „Slíbili jsme si s manželkou, že dáme nějaký výlet. Děti na chvilku odložíme. Ony bez nás vydrží a my bez nich taky,“ řekl herec. Šetří zřejmě síly na příští rok, kdy ho čekají velké kulatiny.

Denisa Nesvačilová okouzlí v Poldovi Vladimíra Polívku

Video se připravuje ...

Moc se mu líbilo natáčení v Kořenově v Jizerských horách. Samozřejmě coby Bříza vyrazil na lyže v retro oblečení a s retro výbavou. Scénář mu přisoudil sjezdovky. „Jsem ale ryzí běžkař, mám rád, když se člověk může pořádně proběhnout,“ prozradil Matásek realitu. Poslední klapka 5. řady Poldy mu zase otevřela větší možnosti pro jeho divadelní činnost. „Divadlo miluju, a teď jsem to trošku flákal. Musím zase nazkoušet pár krásných inscenací,“ slíbil Matásek.

Ondřej Kepka připravoval pohřeb Dušana Kleina (†82): Proč nepozvali Davida Matáska?

Video se připravuje ...

S Břízou na chvíli zase spolu

Do dílu na horách se na chvilku vrátil do Poldy Igor Orozovič (37). Diváci si zvykli ho vídat na ČT v seriálu Devadesátky. Tady je opět vyšetřovatelem Andrejem Křížkem a tátou Břízovy vnučky. Začíná se blýskat na lepší časy a s dcerou bývalého parťáka jsou zase spolu. Igor ze seriálu na vlastní žádost odešel, aby mohl hrát i jinde, a nahradil ho kolega Vladimír Polívka (32).



Přečtěte si
adeso
17. 2. 2022 • 13:33

Devadesátky byly dobré a bude další nový Osmdesátky. Tak uvidíme.

aveneta
16. 2. 2022 • 09:09

Seriál Polda patří k těm koukatelným narozdíl od jiných hovadin

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.