Matáska a Stankovou po 13 letech spojil Polda: Pořádně se zapotili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Matáska a Stankovou po 13 letech spojil Polda: Pořádně se zapotili

Vzácné setkání Stankové a Matáska.
Vzácné setkání Stankové a Matáska. (Foto FTV Prima, ara)

Rádi se opět viděli. Trvalo 13 let, než se spolu před kamerou zase potkali David Matásek (59) a Alžběta Stanková (43). Díky seriálu Polda mohli poklábosit. Matásek vyšetřuje vraždu ve studiu jógy, Stanková představuje nadšenou cvičenku.

Ve skutečnosti dává herečka přednost spíše pilátes, v seriálu ale hraje fanynku hot jógy. „Odpadla bych při ní! Vedro totiž nesnáším,“ přiznala Betka. Naštěstí to ve studiu bylo jenom jako.

Fajn vzpomínky

Setkání s Matáskem herečka uvítala. „S Davidem jsme točili seriál Přešlapy, kde jsem hrála maďarskou chůvu. Moc ráda na to natáčení vzpomínám. Když jsme teď Poldu točili, tak právě Přešlapy dokonce v televizi opakovali,“ vzpomíná na milé setkání herečka. „Bylo to fajn, být na place s někým, s kým se znám, člověk je pak hned klidnější. A samozřejmě jsme na to dávné natáčení zavzpomínali,“ přiznala.

Denisa Nesvačilová okouzlí v Poldovi Vladimíra Polívku

Video se připravuje ...

Na plavky nedošlo

Točilo se v hotelu Sen a na place prý vládla příjemná atmosféra. Alžběta měla dokonce čas si prohlédnout bazén. Bohužel počasí ještě nebylo na koupání. I tak ale bylo veselo. „Dost jsme se navzdory vyšetřování vraždy nasmáli. Ale kdo je vrah vám neřeknu,“ rozloučila se Betka.

Namyšlená kráska i drsná plukovnice

Poprvé okouzlila publikum v roce 2001 ve filmu Rebelové, kde si v režii Filipa Renče (56) zahrála namyšlenou krasavici. Naposledy se původem slovenská herečka objevila v úspěšném seriálu Hvězdy nad hlavou. Představovala drsnou plukovnici, v níž našel zalíbení Jaromír Dulava.

Seriál Polda se loučí, prozatím: Čeká vás velkolepá akce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
23. 4. 2022 • 22:26

Já to viděl. Těšil jsem se, že zlo konečně vyhrálo nad dobrem... a pak mi to zkazili tou účtenkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.