Poslední díl Poldy: Kulka za 20 let v kómatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poslední díl Poldy: Kulka za 20 let v kómatu!

Seriál Polda: Radim Fiala a David Matásek
Seriál Polda: Radim Fiala a David Matásek (FTV Prima)

Pokud někdy řešili případy v kanceláři nebo v baru U Vandy, teď se ukážou jako správní ranaři. David Matásek (57) a Vladimír Polívka (31) v zatím posledním dílu seriálu Polda vytasí pistole. Jde totiž do tuhého. Scéna, kdy zlo bude potrestáno, se musela několikrát nazkoušet.

Napřed dostali herci instruktáž, jak se vůbec správně drží zbraň a jak se míří. Radimu Fialovi (50), který hraje mafiána, umístili lidé ze štábu pod mikinu rozbušky s umělou krví. Mikina byla bílá, takže bylo jasné, že se musí jet na první dobrou. Herec musel podstoupit i složité, a hlavně zdlouhavé tetování.

Polda: Elizaveta Maximová zažije minuty strachu

Video se připravuje ...

„V maskérně jsem kvůli tomu trávil víc než hodinu, museli vyrobit šablonu a nalepit mi to,“ prozradil Fiala. „Bylo ale podstatné pro vývoj děje. Podle něj totiž Bříza pochopí, kdo po něm tehdy střílel a uvrhl ho vlastně na dvacet let do kómatu,“ dodal herec. S pistolí si musel poradit i Vladimír Polívka. „Já jinak se zbraněmi moc kamarád nejsem. I když si brzy budu dělat zbrojní pas,“ plánuje Vladimír. Asi ho k tomu přimělo přepadení loni v červnu v Praze, kdy ho útočníci nedaleko jeho bytu oloupili a zbili.

Polda bude pokračovat!

Příznivci Poldy nemusejí truchlit. Televize Prima začne už teď na jaře natáčet další, 5. řadu úspěšného seriálu. Sledovanost je stále přes milion diváků.

Návrat starého Poldy s novým parťákem: K Matáskovi a Orozovičovi přichází Polívka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.