Anna Polívková šokovala vzhledem! Působila jako... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Anna Polívková šokovala vzhledem! Působila jako...

Premiéra filmu Po čem muži touží 2: Anna Polívková
Premiéra filmu Po čem muži touží 2: Anna Polívková (Blesk:David Kundrát, Marek Pátek/Czech News Center)

Herečka Anna Polívková (43) si nemohla nechat ujít premiéru filmu Kdyby radši hořelo, ve kterém sama hraje jednu z hlavních rolí. Nesvěřila se však do rukou stylisty! Rozhodla se, že se na akci připraví sama. A vyplatilo se!

„Oblékla jsem se tak, jak jsem si říkala, že by se asi vyparádila ta moje postava z filmu,“ pronesla Anna pro Super.cz. Sáhla po krásných květinových šatech a pas si zvýraznila béžovým páskem. Samozřejmě nesměly chybět lodičky. Působila jako něžná květinová víla a moc jí to slušelo!

Premiéra filmu Kdyby radši hořelo: Anna Polívková a Miroslav Krobot

Krobot a Isteník hasí v kinech

Video se připravuje ...

Na premiéru dorazila nejen krásně upravená, ale i ve skvělé náladě. Ochotně se podepisovala všem svým fanouškům a nebránila se ani společnému focení. Jde vidět, že herečce společenské akce tohoto typu scházely, hlavně během covidové pandemie. Koneckonců, i natáčení zmíněného filmu probíhalo ještě pod přísnými protiepidemickými opatřeními.

„Natáčení v době covidu mělo pospolitou atmosféru a byla jsem z toho dojatá. V některých momentech, když jsme se sešli s místními neherci, byly to skvělé okamžiky,“ svěřila se herečka před časem ještě na tiskové konferenci.

Blesk Podcast: Krobot a Polívková se museli uskromnit, říká režisér Rybanský

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.