Polívka, Dulava, Nesvačilová a spol.: Točí nové Vinaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Polívka, Dulava, Nesvačilová a spol.: Točí nové Vinaře!

Michal Isteník a hvězda Tváře Denisa Nesvačilová.
Michal Isteník a hvězda Tváře Denisa Nesvačilová. (Foto ČTK/Václav Šálek, FTV Prima)

Sklípky, příroda, vinohrady a především nádherná jihomoravská krajina. To vše bude hrát prim v novém primáckém seriálu Pálava – Život zalitý sluncem, který se začal právě natáčet. V hlavních rolích se objeví např. Michal Isteník (38) alias Eda ze seriálu MOST!, nemůže chybět ani milovník vína Bolek Polívka (72).

Podle tvůrců nového 12dílného seriálu nepůjde primárně o víno, jako tomu bylo v úspěšných Vinařích či Bobulích. Chtějí především poukázat na krásu pálavské oblasti, ale samozřejmě i lahodný mok dostane své místo.

Kamarád v urně

„Pět velkých přátel z Brna jede poslední červnovou sobotu na kolejní sraz na Pálavu. Přivážejí i urnu kamaráda, jehož památku tady chtějí uctít,“ naznačil producent Tomáš Vican (50) jednu z linek seriálu. Zajímavé bude také propojení omladiny se starousedlíky. Brněnský Isteník stane po boku valašského krále Polívky. Sekundovat jim bude dobrosrdečný Miroslav Táborský (62), jehož postava vypadá úplně stejně jako ve Vinařích – klobouk, bílá košile a vesta. Chybí mu už jen koza...

Bolek Polívka rozzářil dětské oči a prozradil: Jsem dědeček čekatel!

Video se připravuje ...

Kráska z Tváře

Do role osudové krásky tvůrci obsadili bývalou hvězdu Tváře Denisu Nesvačilovou (30). A nezvykle zarostlý Jaromír Dulava (61) bude s Bolkem Polívkou popíjet vínečko a rozebírat krásy života. Seriál se natáčí pro televizi Prima, na jejíchž obrazovkách by se měl objevit už v půlce srpna.

Tři režiséři

Hvězdná jména nefigurují jen v hereckém obsazení. Režijní taktovky se chopili hned tři režiséři: Petr Kolečko (38), který byl též spoluscenáristou Vinařů, tvůrce Báječných let pod psa Petr Nikolaev (65) a ostřílený seriálový režisér Jaroslav Fuit (47).

Bolek a Vladimír Polívkovi: Co si o sobě táta a syn myslí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.