Přiznání Bolka Polívky (72): Dostal do postele Balzerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Bolka Polívky (72): Dostal do postele Balzerovou!

Konečně se Polívka sešel s Balzerovou na place.
Konečně se Polívka sešel s Balzerovou na place. (Foto FTV Prima, Herminapress.cz, ara)

Splnil si sen! Po dlouhých padesáti letech konečně Bolek Polívka (72) okouzlil hereckou kolegyni Elišku Balzerovou (72) a skončil s ní v posteli! Stalo se tak sice jen v novém filmu Srdce na dlani, ale i to se počítá, protože během studií do ní byl blázen...

Eliška s Bolkem jsou spolužáci z JAMU, ale tam neměl Polívka absolutně žádnou šanci. I když už v té době byl nenapravitelným proutníkem a věděl, jak na ženy.

Srdce na dlani: Nová komedie se představuje

Video se připravuje ...

Uprostřed krásy

„Všichni kluci jsme do ní byli víceméně zamilovaní, ale neměli jsme nárok,“ prozradil herec v show 7 pádů Honzy Dědka. „Eliška byla typ Catherine Deneuveové a Jana Švandová byla typu Brigitte Bardotové. Vyrůstali jsme tak uprostřed krásy,“ popsal Bolek herecké kolegyně s tím, že ony prahly po úplně jiných typech, a to starších studentech a nejlépe z Prahy. Nakonec se ale přece jen dočkal...

Byl dobrej

„A najednou, po padesáti letech postelová scéna. Já s Eliškou pod peřinou,“ pronesl Polívka s hrdostí v hlase a chválou nešetřila ani oblíbená herečka. „Eliška pak řekla, že se musí pochlubit mojí ženě Marcelce: Byl dobrej!“ dodal Bolek s úsměvem. Na další pikantnosti nejen z Bolkova života se můžete těšit dnes od 21.35 na Primě.

Komedie Srdce na dlani ve filmu "o filmu"

Video se připravuje ...

Cucflekový ráj

Po úspěšných zkouškách na uměleckou školu se Bolek cítil jako ryba ve vodě. Všude samé krásné ženy. „Když jsem poprvé přišel na JAMU, viděl jsem scházet po schodech dívky, které měly na krku cucfleky. Říkal jsem si, že to bude ráj,“ popsal Bolek první pocity z nové školy. Ale hodně rychle »vystřízlivěl«. „Ony to byly houslistky a měly otlačené krky od houslí,“ dodal pobaveně.



Přečtěte si
mbmb
1. 2. 2022 • 05:21

Opilec s modrým nosem a baba s vyschlým hlasem,no to bude zážitek.Bolek má dluhy ale ona restituce v centru Prahy.Proc nás trapite ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.