Olympijský veterán? Kdepak! Roman Vojtek oprašuje své dovednosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Olympijský veterán? Kdepak! Roman Vojtek oprašuje své dovednosti

Roman Vojtek
Roman Vojtek (Blažek)

Že herec a zpěvák Roman Vojtek (50) oslavil letos půlstoletí, by si tipnul jen málokdo. O to větší motivací ale může být nejen pro své vrstevníky, ale i pro mladší ročníky. Když se člověk udržuje v dobré kondici, věk je skutečně pouhým číslem.

Muž mnoha talentů – i tak by se dal popsat Roman Vojtek, kterého lze těžko klasifikovat pouze jednou profesí. Pěvecký um předvedl v několika muzikálech i v show Tvoje tvář má známý hlas. Pohybovým nadáním se zase pochlubil v první řadě StarDance, kterou také vyhrál. To však zdaleka nejsou jeho hranice.

Roman Vojtek rozhodně nepatří do starého železa! 

V poslední době Roman zveřejňuje jedno video z gymnastické haly za druhým. Kdo si myslí, že se na »stará kolena« pustil do nové aktivity, má se na omylu. Hvězda retro seriálu Vyprávěj bývala svého času v tělocvičně jako doma. A jak se říká, co se člověk v mládí naučí, ke stáru jako když najde.

„Gymnastice jsem se věnoval od malička, od 1. do 6. třídy dokonce na vrcholové úrovni. Na JAMU jsem to pak trochu přikrmil, ale rozhodně netrénuji pravidelně," svěřil se herec serveru ŽivotvČesku.cz. Kdyby se ovšem gymnastice nevěnoval od útlého věku, do kaskadérských kousků, které ve videu předvádí, by se jako amatér rozhodně nepouštěl.

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

„Je to, jako kdybyste se nikdy v životě nepotápěli a najednou byste měli sestoupat do 50 metrů. Ale nějaký pohyb to určitě chce," myslí si Roman Vojtek, který k pravidelnému pohybu vede i své tři ratolesti. „Nejdůležitější je, aby je to bavilo. Benedikt se věnuje právě gymnastice, dcera Editka tancuje a malý Nathaniel s manželkou Petrou už začínají chodit do tělocvičny také," dodal pyšný otec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.