Krize středního věku? Roman Vojtek (50) konkuruje mladým | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krize středního věku? Roman Vojtek (50) konkuruje mladým

Roman Vojtek
Roman Vojtek (Svět motorů/Jiří Pekárek)

Herec a zpěvák Roman Vojtek je mužem mnoha talentů. Tentokrát si však možná ukousl velké sousto. Začal se totiž neobvykle zajímat o platformu, která v dnešní době vydělává především mladé generaci.

„Rozhodl jsem se, že se stanu nejstarším youtuberem v Česku a založil jsem si svůj youtube kanál, kde mám dvě různé talkshow. Jedna je u mě na lodi na Slapech a druhá je u mě v elektromobilu. Zkouším tam cestovatelská videa a různé další věci. Takže tím se teď snažím bavit a vlastně mě to i naplňuje,“ sdělil nadšeně webu Super.cz.

Přestože je na tom herec po fyzické stránce stále dobře, stáří se pomalu, ale jistě začíná ozývat. „Mám dvě vyhřezlé plotýnky, tak to jednou ze čtvrt roku udělá křup a jsem pak pár dní nepoužitelný,“ přiznal s úsměvem Roman Vojtek, jenž kdysi vynikal i v gymnastice. Schopnosti z minulých let nedávno oprášil, ale vzhledem k některým zdravotním trablím je virtuální svět přeci jen méně vyčerpávající. To se mu vzhledem k jeho současným plánům náramně hodí!

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
6. 11. 2022 • 14:00

veselabublinka:

begonie
6. 11. 2022 • 10:46

veselabublinka - velký souhlas Projevil se jako ubožák a pak ještě když se neustále předváděl s tou novou Reklama s oslíkem je nekoukatelná a v ní je ještě odpornější......

veselabublinka
6. 11. 2022 • 09:41

Vojtek od té doby co opustil těsně před porodem těhotnou manželku je mi odpornej! Je to sobec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.