Bolek Polívka po operaci: Podpora Chantal o holi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bolek Polívka po operaci: Podpora Chantal o holi

Láskyplně objetí a polibky mezi exmanželi Chantal Poullain a Bolkem Polívkou.
Láskyplně objetí a polibky mezi exmanželi Chantal Poullain a Bolkem Polívkou.  (CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl )

Tu slávu si nemohl nechat ujít! Když Chantal Poullain (67) dostávala Řád čestné legie, přišel herečce pogratulovat i bývalý manžel Bolek Polívka (74). Na francouzské velvyslanectví dorazil, i když je sám po operaci a pohybuje se za pomoci hole.

I tak byl samý úsměv a z ocenění exmanželky se upřímně radoval. Když Chantal převzala nejvyšší francouzské státní vyznamenání za dlouhodobé obohacování české a francouzské kultury z rukou francouzského velvyslance, hned Bolkovi složila poklonu. „Ta medaile patří částečně i jemu. Bez něj bych tady v Čechách vůbec nebyla,“ pronesla s úsměvem herečka. Jak Bolek Polívka, tak jejich syn Vladimír (34) byli na Chantal skutečně pyšní.

Bolek Polívka pozval diváky do svého divadelního azylu v Židenicích

Video se připravuje ...

„Tato dáma je tak nadaná! Je i malířka, to se o ní málo ví. Řád by si určitě zasloužila i bez mé velké valašské maličkosti,“ dodal galantně herec, který se při chůzi neobešel bez hole. „Mám za sebou operaci tříselné kýly a naštěstí se vše fantasticky hojí,“ prozradil Aha! Polívka, který byl ve velmi dobrém rozmaru. Za pár týdnů prý už zase bude skákat přes kaluže.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.