Polívka (74) na projekci: Nejmladší dceru (16) dohazoval herci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Polívka (74) na projekci nového filmu: Nejmladší dceru (16) dohazoval herci!

Polívka s manželkou Marcelou a nejmladšími dětmi Janem (zleva), Marianou a Františkem Antonínem.
Polívka s manželkou Marcelou a nejmladšími dětmi Janem (zleva), Marianou a Františkem Antonínem. (Foto Aha! – M. Hykl, L. Hatašová, P. Machan, Bontonfilm)

Propálil možná něco, co neměl. Herecká legenda Bolek Polívka (74) po středeční projekci filmu Sucho otevřeně promluvil nejen o rodině, ale také o tom, na koho si myslí hercova nejmladší dcera Mariana (16)!

Je spokojeným šestinásobným otcem a pro štěstí svých dětí by byl Bolek Polívka schopný udělat první poslední. Kvůli nejmladší dceři dokonce neváhal zastat roli dohazovače. Mariana je totiž zakoukaná do bratra Davida Gránského (31), kterým je mladý herec Tomas Sean Pšenička (19), který právě po Polívkově boku zazářil ve filmu Sucho.

Vycházející hvězda Tomas Sean Pšenička: Mladší bratr Gránského!

Video se připravuje ...

„Vyřiď mu, že to je hezký člověk. Tati, ale diskrétně,“ dostal herec za úkol od Mariany. „To oznámení už proběhlo,“ červenal se Pšenička, kterému dceřin vzkaz Polívka sdělil na úterní slavnostní premiéře v Brně. Bolek jen s uculením dodal, že do vztahů dětem rozhodně mluvit nehodlá a dává jim volný průběh. Nezbývá tak než se nechat překvapit, zda vznikne nový mladý pár.

Kromě nejmladší Marjánky má Bolek se současnou manželkou Marcelou Černou (54) ještě syny Jana (21) a Františka Antonína (19). Ze svazku s Chantal Poullain (67) zase vzešel syn Vladimír (34). Nejstarší dceru Kamilu (48) má herec se Stanislavou Polívkovou a prostřední Annu (44) s Evelynou Steimarovou (78).

Bolek Polívka: Už jsem tužší člověk, stáří střídá chátrání!

Video se připravuje ...

Na děti měl štěstí

Ve filmu má Polívka komplikovaný vztah jak se synem v podání Marka Daniela, tak i s vnukem, kterého hraje Pšenička. Ve skutečnosti si ale herec harmonické vztahy v rodině nemůže vynachválit. „Mluvili jsme s Marcelkou o tom, že máme štěstí na děti. Neměli jsme žádnou těžkou pubertu, to zvedání očí k nebi po každém slově, po každé větě,“ uvedl spokojeně. Ve výchově prý přitom nikdy nemusel být na děti tvrdý. „Měl jsem tatínka, který vychovával s úsměvem, nikdy se neuchýlil k takovým prostředkům, jako je facka a podobně, vychovával humorem,“ vysvětlil zasloužilý otec s tím, že razí podobný přístup. Očividně mu funguje!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.