Zagorová odkladá koncerty! Manažer šel s pravdou ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zagorová odkladá koncerty! Manažer šel s pravdou ven

Zpěvačka Zagorová (75) po propuštění z nemocnice stále není fit
Zpěvačka Zagorová (75) po propuštění z nemocnice stále není fit (Foto: M. Pátek, D. Kundrát, P. Machan)

Před 18 dny ji propustili z nemocnice a cítí se lépe. Přesto musí Hanka Zagorová (75) do Ústavu hematologie a krevní transfuze pražské Všeobecní fakultní nemocnice docházet dvakrát týdně. A její zhoršený zdravotní stav, kvůli kterému zpěvačka upadla před 28 dny do bezvědomí, způsobuje, že musí překládat další koncerty.

„Rozhodně překládáme listopadové koncerty, dále to závisí na tom, jak se bude Hanka cítit,“ řekl Aha! zpěvaččin manažer a kapelník BoomBandu! Jiří Dvořák (57). Ten moc doufá, že ji krevní transfuze co nejdříve postaví na nohy. Je totiž nezbytné, aby už v prosinci koncertovala, neboť vánoční koncert v Lucerně, který má naplánovaný 16. prosince, je velice náročný. „Lucerna je pro Hanku vždycky vysilující i když je fit, tak je teď třeba, aby byla už pořádně rozjetá,“ podotkl Dvořák.

Hana Zagorová (75) jde z nemocnice domů! Margita prozradil její přání

Video se připravuje ...

I Gott chodil na transfuze

Zagorová léta trpí vážným onemocněním krve, transfuze už ale vůbec nepotřebovala. Covid, který prodělala před rokem, jí ale nemoc vrátil a totálně zase rozhodil krevní destičky. A zkolabovala zrovna, když byla doma sama. Neteř zavolala policii a ta ji našla v bezvědomí. Vrátit ji na pódia mohou pouze transfuze, na které podle informací Aha! musí chodit dvakrát týdně. Doufám, že ta krev Hanku nabuší. Vždycky je po ní jako znovuzrozená. Karel Gott byl po krvi také jako vyměněný. Kolikrát mi říkal: Člověče, mně snad dali krev nějakýho fotbalisty, jak báječně se cítím,“ zavzpomínal Dvořák, jehož kapela Slavíka léta doprovázela.

Chystá se velký Silvestr

Živé koncerty včetně Lucerny teď tedy závisí na tom, jak rychle se zpěvaččino tělo dokáže dát dohromady. „Až čas všechno ukáže, já ale věřím, že se nám Hanka brzy vrátí,“ usmál se kapelník a dodal, že jisté je teď snad jen jedno. A to Hančina účast na Silvestru České televize, který by měl po mnoha letech probíhat v duchu à la Menšík. „Má tam mít směs největších hitů, což se samozřejmě točí, jako se všemi ostatními, na playback, a nemělo by to Hanku vůbec vysilovat,“ vysvětlil.

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 11. 2021 • 18:37

Haně Zagorové je 75. Margitovi 65 a je zdravej.
Jezdí od ní pryč, má závazky a má sílu na jiné aktivity. Nepolehává, není unavenej. Ona jiné aktivity, než zpěv a posed u moře ve Španělsku nemá.A není zdravá..
A to všechno dohromady dává, že si těmi kecy o Štefíčkovi Štefíčka jistí , jak Canagom!

-bello-
2. 11. 2021 • 18:06

ginkognito
2. 11. 2021 • 11:45

Jak se říká - se stářím přichází rozum. Bohužel u některých přichází stáří samo.

ginkognito
2. 11. 2021 • 11:44

Gott to nikam nehnal, jen byl loutkou v rukách té své fúrie. Většina lidí si myslí, jak mu Macháčková pomohla ve stáří, ale ta ho tak zmanipulovala a vysála, že se to hned tak nevidí. Mně stačil ten poslední klip s dcerou, nad kterým slepice na Facebooku pláčí. Já jsem tam viděla starého nemocného muže, který neměl sílu odporovat babě v blbém nápadu. A Krajčo, který tam sebou při hraní házel až na zem, jakou měl radost z prachů, co mu to vyneslo - fakt nechutné.

ginkognito
2. 11. 2021 • 11:39

Bože, to je perfektně napsáno!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.