Trápení zpěváka Honzy Kříže: Horečku odehrál se zraněním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trápení zpěváka Honzy Kříže: Horečku odehrál se zraněním!

Honza Kříž
Honza Kříž (Instagram)

Po roční pandemické pauze se Jan Kříž (36) naplno vrátil na divadelní prkna a hraje v 15 představeních. Vytížení si vybralo svou daň, muzikálový zpěvák má natažené svaly na ruce, takže obnovenou premiéru Horečky sobotní noci odehrál v obvazech a pod analgetiky! A to není všechno...

Přestože Honzova pravačka nevydržela nápor náročné choreografie, musel odehrát slavnostní představení. „Mám natažený vřetenní sval, golfový tenisový loket a ještě něco mám natažený v tricepsu. Ale zatejpovali mi to, stáhli a něco malého jsem si dal na bolest, takže jsem to zvládl,“ svěřil Aha! po děkovačce. „Ale musím přiznat, že na konci jsem už doslova potil krev,“ dodal Kříž a rychle se rozloučil.

Aby toho nebylo málo, jeho roční dcera Anna Marie, kterou má s manželkou Marií, totiž leží ve špitále se zápalem plic! Proto hned po skončení představení oba dva odjeli pryč. Nemohli tak s kolegy zapít obnovenou premiéru, ani 22. narozeniny Divadla Kalich.

Muzikálový zpěvák Jan Kříž: Ruka v obvazech, prášky na bolest, přesto musel hrát!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.