Podlomené zdraví Míši Tomešové: Další zranění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podlomené zdraví Míši Tomešové: Další zranění

Michaela Tomešová už zase řeší zdravotní komplikace
Michaela Tomešová už zase řeší zdravotní komplikace (Marek Pátek, Pavel Machan)

Smůla se jí lepí na paty! Prošla si operací slepého střeva, prodělala covid a těžké bolesti, a teď si Michaela Tomešová (30) při zkouškách muzikálu Cabaret tak říkajíc vyhodila žebro. Na zádech proto nosí – jak sama říká – 6852860:gallery:true:true:trueslušivou ozdobu.

Dala do toho všechno a přepískla to. Jak s kolegy v Divadle Bez zábradlí nacvičovala lehkou akrobacii do muzikálového představení, způsobila si blokádu (laicky řečeno – vyhození) žeber.

Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa?

Video se připravuje ...

Naštěstí to rychle vyřešila a během chvilky se dala do kupy. „Šla jsem na fyzioterapii, kde mi jedna šikovná paní fyzioterapeutka to žebro nahodila zpátky,“ prozradila herečka, která se už znovu plně věnuje zkoušení. A jak se s bolavými zády stará o své dva syny – tříletého Jonáše a čtyřletého Kristiána? O kluky se teď stará její manžel Roman Tomeš (33) alias Tony z primáckého seriálu Tony. „Je to ten nejlepší táta na světě,“ pochvaluje si Michaela.

Muzikálová hvězda Míša Tomešová oslavila 30: Manžel jí překvapil dárkem snů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.