Tomešové příspěvek rozdělil ženy: Krev rozjela debatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomešové příspěvek rozdělil ženy: Krev rozjela debatu!

Tomešová s manželem
Tomešová s manželem (Foto Aha! – Pavel Machan, Michal Protivanský)

Herečka Míša Tomešová (30) se na sociální síti vyfotila v menstruačních kalhotkách, které momentálně propaguje mnoho známých žen. Zatímco jedna polovina žen je pro, druhá nad tímto produktem kroutí hlavou.

„Jsem ráda, že menstruace už není tak tabuizovaným tématem nejen u žen, ale i u mladých holek a mužů,“ napsala na Instagramu Tomešová, která se fanouškům v kalhotkách nebála ukázat. Zároveň vyzvala dámy, aby se nebály zahodit tampony a vložky a sáhnout po této variantě.

Dva tábory

„Neumím si představit, že někde ve městě vlezu na toaletu a v kabelce mám krvavý spoďáry. Nebo si je po vykonání potřeby znovu lípnout na pipinu. Nechápu, jak by kalhotky pohltily úplně všechnu krev včetně tkáně,“ napsala jedna ze sledujících herečky, která tento produkt nechápe. Jiné ženy jsou však z menstruačních kalhotek nadšené.

Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa?

Video se připravuje ...

„… Míšo souhlasím. Ještě dokoupim noční a dvoje denní a bude to pro mě super... Na kolo úplně geniální, nikde nic netlačí, nehrne se, nemusím se věčně kontrolovat, můžu fungovat jako každý jiný den. Fakt jsem nečekala že jsou tak super...,“ znělo ve vyjádření spokojené uživatelky.

Fešák ze Slunečné Roman Tomeš: Chci plodit děti s víc maminkami! Co na to manželka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.