Herečka Hrachovcová dráždí: Kairo, kde máš kaťata? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Hrachovcová dráždí: Kairo, kde máš kaťata?

Kateřina Kaira Hrachovcová
Kateřina Kaira Hrachovcová (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Na nahém těle má jen košili, zpod které vykukuje sem tam tetování. Herečka astrálního typu Kateřina Hrachovcová (45), přezdívaná Kaira, předvedla, jak chodí oblékaná doma. V kovbojských botách a naostro. A na fotce si málem vše neuhlídala!

Ke štěstí jí stačí jen pánská košile a vysoké škorně. Herečka sice doma nemá toho pravého mužského, a tak po bytě chodí aspoň v pánské košili. Cítí se tak pohodlně a asi i sexy. ,,Nepotřebuji kalhoty. Všechno je v pořádku. Takhle já chodím celý den. Doufám, že máte všichni skvělý den! Jo a nezapomeňte si kalhoty,“ napsala pod fotku. Na jednom se snímků to však vypadá, že pod košilí není ani spodní prádlo. Někteří z fanoušků marně hledali kalhotky! ,,Nechybí vám něco?“ rýpla si jedna ze sledujících. Nechybí! kdo by se nechtěl cítit vzdušně?

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
1. 6. 2020 • 11:47

honzina- Spíš vygumované střevo, nebo chudinka na kterou každý chlap prdí a ono jí to leze na mozek? Tak se musí stále předvádět jako polonahý mentál, aby na sebe upoutala pozornost! Chudinka přiblblá!

honzina
1. 6. 2020 • 06:02

Příšerná kráva!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.